El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘Sálvame’ acomiada un dels col·laboradors més mítics després de fer una enquesta als teleespectadors
  • CA

Després de dies deixant caure que l’esbroncada entre Rafa Mora i Anabel Pantoja tindria conseqüències, aquest moment arribava durant el programa de dimarts. El programa deixava en mans de l’audiència la decisió final: devien acomiadar a un dels dos o fer que mai més tornessin a coincidir a plató? El resultat de l’enquesta ha estat dràstic, la majoria escollia que el millor seria fer fora del programa a Rafa Mora.

El col·laborador no va poder evitar posar-se a plorar en directe, consternat en veure que podien acomiadar-lo després de tants anys en el programa: “Això ha valgut la pena? La feina a televisió i tant esforç com a tertulià? Sento molta ansietat”

En saber-se el resultat, el director del programa entrava en directe a plató per comunicar-lo que l’acomiadament no serà immediat: “Nosaltres treballem de cara al públic i sempre els fem cas. Fem tests per veure què volen que passi en el programa. Ara bé, ara Alberti i jo ens reunirem amb la cúpula de la cadena per posar aquestes dades a sobre de la taula. La decisió final la coneixerem a finals d’aquesta setmana perquè és una decisió que ha de ser consensuada amb la resta de caps. El que intentarem és fer el millor per al programa“.

El millor per a Sálvame però sense importar-los què passa amb un dels seus col·laboradors més antics. Una nova humiliació de l’espai que no ha agradat als teleespectadors, encara que hagi estat decisió seva (en teoria) que el facin fora. Caldrà esperar per veure si realment compleixen amb la promesa i no torna a aparèixer en el programa o si tot es tractava d’una farsa per incentivar l’audiència a veure el programa.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Mena a maig 13, 2021 | 10:38
    Mena maig 13, 2021 | 10:38
    Emblemàtic?????
  2. Icona del comentari de: Anònim a maig 13, 2021 | 10:39
    Anònim maig 13, 2021 | 10:39
    Mític???

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa