‘Sálvame’, forçat a rectificar pel seu racisme i les faltes de respecte

Els col·laboradors de Sálvame han rebut per totes bandes per un testimoni que han emès molt crític amb l’ètnia gitana, un tractament que molts teleespectadors van qualificar de “racista“. Antonio David Flores, de fet, va publicar un vídeo en el que exigia que demanessin perdó per les seves paraules. L’endemà mateix, ha estat Carlota Corredera l’encarregada de rectificar públicament: “Vam emetre el testimoni d’una familiar d’Antonio David que feia referència a la comunitat gitana de manera despectiva, així com alguns dels col·laboradors van referir-se a aquesta ètnia d’una manera desafortunada. Davant del malestar que ha provocat en la comunitat aquestes paraules, volem rectificar i aclarir que en cap moment vam voler dir res despectiu per a la comunitat gitana. Volem demanar perdó a les persones que s’hagin sentit ofeses i aclarir que van ser expressions desafortunades fetes sense cap intenció d’ofendre. El programa té molt de respecte i consideració cap a aquesta comunitat. Des d’aquí, les nostres sinceres disculpes i tota la nostra estima a la comunitat gitana”.

Per una altra banda, la presentadora va aprofitar per esbroncar els seus col·laboradors per la seva manera de treballar. Tots parlen alhora, no respecten els torns de paraula i fan que la gallega perdi la paciència molt sovint. Aquesta situació la té cansada, tal com ha reconegut en directe: “Si us plau, heu de callar si veieu que hi ha un company parlant. Sembla mentida que hagi de dir això després de tant de temps. Sembleu nens petits! Esteu parlant tres a la vegada i, a més a més, tinc la veu per l’orellera. Creieu que així es pot presentar un programa? Estic a punt de fer-vos fora a tots de plató. I sí, faré una cosa que no he fet mai… em trauré l’orellera”, deia abans de paralitzar el programa durant un minut en el que tothom quedava en silenci.

Poc després, però, s’adonava que no havia servit de res perquè tornaven a trepitjar-se tots: “Mireu, això és insuportable. Heu de veure aquest programa quan arribeu a casa i veureu que és impossible. No hi ha res més desagradable que estar intentant veure un programa que t’interessa i no poder assabentar-te de res perquè tots parleu alhora. No pot ser, és molt complicat treballar així“, etzibava visiblement enfadada i molesta amb els companys. Una nova mostra del mal rotllo que es respira a plató a vegades.

Nou comentari