‘Sálvame’ porta a comissaria les festes de la filla d’un exjugador del Reial Madrid

Zayra Gutiérrez defensa que no ha fet res dolent: "No entenc perquè torneu a dir que jo estic incomplint les normes", s'ha queixat

La filla de l’exgugador del Reial Madrid Guti i la model Arantxa de Benito, Zayra Gutiérrez, ho ha tornat a fer. La jove ha tornat a sortir de festa incomplit les mesures de prevenció contra el coronavirus. “Ara surto a prendre alguna cosa perquè això del toc de queda m’enfonsen”, ha publicat ella mateixa a les seves stories d’Instagram. I, efectivament, poc després torna a pujar un vídeo on se la veu cridant i ballant amb molts altres joves en una discoteca sense mascareta i sense respectar la distància de seguretat.

En les imatges se la veu saltant amb una bengala a la mà dreta i una copa a l’esquerra. El programa ‘Sálvame’ s’ha posat en contacte amb la seva mare, que l’ha defensat: “La meva filla em diu que va a prendre alguna cosa amb les seves amigues, compleix els horaris, però el que facin dins de la discoteca ni ho sé, ni ho puc saber”. En aquesta línia, ha insistit: “Dins d’un local no has de portar mascareta, has d’estar asseguda i a la teva taula”.

A més, Arantxa de Benito ha centrat la responsabilitat en els propietaris del local: “Els responsables, en tot cas, seran els empresaris que permeten això en una discoteca. Si es que és així, que no ho sé”. Alhora, ha assegurat que “jo com a mare parlo amb la meva filla tots els dies, hores i hores, i no tinc res més a dir”.

Per la seva banda, Zayra ha defensat que no ha fet res dolent: “No estic fent res dolent. Estic anant a llocs, estic a la meva taula, ballant amb els de la meva taula. I a la taula no has de portar mascareta. No entenc perquè torneu a dir que jo estic incomplint les normes quan no estic fent res, i a les 21 hores marxo a casa”. I ha insistit: “Estic amb gent que veig tots els dies i tots som negatiu en coronavirus, i són amics meus”.

Tot i així, ‘Sálvame’ ha decidit prendre una decisió dràstica: “Es tracta de la quarta ocasió en la qual el programa rep imatges com aquesta, així que hem decidit posar en coneixement de les autoritats les seqüències de vídeo i captures de pantalla que ha publicat Zayra a les xarxes socials“, ha anunciat el reporter Kike Calleja,.

Nou comentari