El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Crítiques a ‘Sálvame’ per demanar que se’ls vacuni ja: “No sou imprescindibles ni essencials”
  • CA

Els col·laboradors de Sálvame tornen a estar en el centre de la polèmica. En un moment clau del procés de vacunació, Paz Padilla ha indignat els teleespectadors en exigir públicament que se’ls vacuni a tots com abans millor. La presentadora considera que són “els únics treballadors” que ho fan sense mascareta i que haurien de ser vacunats urgentment: “Treballem sense mascaretes! No conec ningú que ho faci, fins i tot els dentistes porten dues mascaretes”.

L’andalusa s’ha queixat sense vergonya i ha assegurat que creu que estan menyspreant els treballadors dels mitjans de comunicació: “Estic preparada per gravar i tinc la meva mascareta, però quan he de gravar me l’he de treure. La meva pregunta és quants professionals ho fan sense mascareta, perquè crec que aquells que treballem a televisió som els únics”.

No és el primer cop que demana que es vacuni als presentadors: “Jo tinc molta por, però no em puc negar a treure’m la mascareta. Quan ens tocarà a nosaltres la vacuna? Treballo a llocs tancats i sense mascareta. Tinc alguna seguretat? Crec que no. Necessitem les vacunes. Els professionals de la televisió necessitem les vacunes”.

Paz Padilla demana que vacunin els col·laboradors de ‘Sálvame’ / Telecinco

Una moció que va comptar amb el suport d’altres tertulians, com Belén Esteban: “Ens la mereixem. Paguem la seguretat social, paguem impostos… I aquí a Mediaset entra molta gent, una mica més ràpid però com a altres empreses”. Com era d’esperar, a la xarxa no ha fet gens de gràcia que es considerin un grup prioritari a vacunar: “Sóc auxiliar d’ajuda a domicili i encara no ens han vacunat, així que Paz, no exigeixis res. No sou imprescindibles ni essencials“, “Sou dels pocs a qui us fan PCR gairebé cada dia” o “Abans hem de vacunar la gent que treballa per cobrir les necessitats bàsiques”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa