El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Odi al plató de ‘Sálvame’: “Es fa la víctima i vol protagonisme”
  • CA

Mila Ximénez no es troba gens a gust a Sálvame des que ha tornat de la baixa pel càncer de pulmó. Considera que els companys no li estan oferint suport i que han oblidat molt fàcilment que ha rebut quimioteràpia durant 5 mesos: “Em sento més sola que mai amb la gent de la feina. No vull que em tractin com si estigués malalta, però ho estic”. Ha obert la porta a abandonar Telecinco, tenint en compte que es comença a plantejar si realment li compensa. 

Ara va una mica més enllà i critica amb noms i cognoms els companys que l’estan tractant pitjor. La més perjudicada? Lydia Lozano, a qui critica amb duresa en una entrevista a Lecturas.

S’han discutit públicament en infinitat d’ocasions, però sembla que la relació entre elles mai no havia estat tan malmesa: “Lydia és la típica franctiradora, aquella que quan arriba la policia va a terra i es mimetitza amb els morts perquè no la reconeguin. Té, a més a més, molta facilitat per fer-se la víctima… Es ven molt bé. Només cal veure que sempre que diu que està tenint un atac d’ansietat, s’arregla els cabells i els ulls i es recupera en 20 segons. Doncs no ho entenc, perquè si jo pateixo un atac així, no puc dormir després en tota la nit”. 

Lydia Lozano i Mila Ximénez tenen un enfrontament a Sálvame / Telecinco

No contenta amb això, prossegueix: “Si li llancen una bola en el programa, sempre l’agafa. És capaç d’engolir-nos a tots per tal de tenir ella la boleta”. Una manera molt gràfica de deixar clar que no li agrada el comportament de la companya durant el programa, quan vol ser protagonista sense importar si ha de trepitjar a un amic. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa