Atac sense pietat de Mila Ximénez a Lequio: “Impresentable, fas el ridícul”

Mila Ximénez se la té guardada a Alessandro Lequio. La col·laboradora no li perdona que la critiqués amb duresa durant la seva partició a ‘Gran Hermano VIP’, el que ha demostrat durant la intervenció a ‘Sálvame’ d’aquest dimecres. Mila l’ha criticat arran de les males paraules que ha tingut Lequio contra Rocío Flores: “Ha estat tot el matí criticant-la a crits com fa sempre. Està molt envellit, es posa molt vermell. El que no pot fer un comte és tenir aquest moviment com de qui se li cau la bava, que està contínuament recollint-se-la”.

No contenta amb aquest primer atac, continuava: “Si parles de bones maneres, intenta tenir tu una actitud més educada. Es pot criticar un reality show, però fer trossets a gent que està a dins… Que això és el que fas tu. Ho fas tot mirant la directora per destacar, per ego, però no ho fas. Només fas el ridícul amb aquelles parts vermelles a la cara i recollint baves”. 

Mila Ximénez, enfadada a 'Sálvame'   Telecinco

Mila Ximénez, enfadada a ‘Sálvame’ / Telecinco

“Ets un impresentable, maleducat tu. Perquè jo almenys no he jugat amb coses tan delicades com ho has fet tu. Sé què has dit de mi i t’has passat tres pobles. Has estat tres mesos pum pum pum i el pitjor és que sé que no ho penses, perquè jo sempre he estat allà quan ho has necessitat. Ets la joguina del programa. Què ridícul amb l’edat que tens, el posar-te així!”, prosseguia molt enfadada.

Una relació d’amistat completament trencada, tal com demostra el seu al·legat: “Ets ridícul per posar-te així com un boig. Si jo ho faig dins d’un reality, és perquè estic pressionada, però tu quina pressió tens? I que consti que no tinc rancor a ‘GH VIP’. Ves a la merda”, va concloure molt més alleugerida.

Alessandro Lequio a 'El programa de Ana Rosa'   Telecinco

Alessandro Lequio a ‘El programa de Ana Rosa’ / Telecinco

Un atac contundent que de ben segur que té resposta per part de Lequio.

 

Nou comentari