Esbroncada violenta i penosa entre dues tertulianes de ‘Sálvame’

Marta López i María Patiño s’han dit de tot en l’últim programa de Sálvame. La presentadora gallega considera que Marta diu una cosa per davant i el contrari per darrere, una falsedat que no li fa gens de gràcia. En sentir-la parlar malament de la xicota de Kiko Matamoros, María Patiño esclatava: “De debò, filla, tens dos idiomes. Parles d’una manera per davant i una altra quan no et senten. Et conec tant…”. A la Marta no li agradava aquesta acusació, ja que ella sempre s’ha considerat una tertuliana que premia dir la veritat i no amagar què pensa: “Com? Vine, vine. Vine aquí i diga’m això a la cara. No marxis”, etzibava mentre començava a apujar la veu.

María Patiño marxava de plató per evitar l’enfrontament, però la insistència i les males maneres de la companya la feien enfadar: “Explica la veritat, Marta. A mi en aquest plató m’has dit que jo era l’única amb nassos per explicar la veritat i que si tu no deies res, era per no enfrontar-te amb Kiko Matamoros. Ets molt falsa, Marta. Molt falsa”. I ella seguia provocant-la: “Vine, vine, seu aquí i torna a dir-me això a la cara”.

María Patiño i Marta López es diuen de tot en directe / Telecinco

La discussió anava a més i el to anava empitjorant i empitjorant. Els companys intentaven posar pau, fins que Kiko Hernández es posicionava a favor de la seva amiga Marta i María Patiño decidia abandonar el tema per no sortir més malferida. El que queda clar, però, és que la presentadora no està disposada a permetre que les companyes menteixin descaradament en la seva presència per quedar bé i després vagin dient tot el contrari per darrere. Una manera d’actuar bruta que enfadava a María Patiño i també a una bona part dels teleespectadors de Sálvame, els que han aplaudit que es discuteixin una vegada més perquè això dona espectacle.

Comentaris

    No us fa vergonya publicar aquesta merda ? Novembre 27, 2021 | 21:16
    M'importa 33.333 cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si són compradors compulsius o garrepes, amb qui es barallen o es donen el bec, si es divorcien o no i el perquè, el què mengen o deixen de menjar, si dormen bé o malament, si ploren o riuen, si estan preocupats o deixondits, si porten tatuatges o no, si canvien de "look", conserven el mateix o es fan siliconar, embalsamar, dissecar, crio-conservar, liofilitzar, confitar, escalivar o escabetxar, si tenen manies o no, si insulten o són insultats, si els han posat una multa o els ha tocat la loteria, si fan vacances o deixen de fer-ne, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, ambigu-sexuals bicicletosexuals, onanistes o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una muntanya de merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa, socis ex-socis, parelles, ex-parelles presents, passats i futurs i, en resum, m'importa un oceà de merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si es dediquen a la publicitat o no, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si pateixen atacs d'ansietat, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si mengen userda o garrofes, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai, aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari