Error greu de María Patiño, que traeix una font en directe

María Patiño l’ha fet grossa a ‘Sálvame’. La col·laboradora ha quedat en ridícul aquest dimecres en deixar en evidència una font que li demanava confidencialitat.

Posem-nos en context. El programa del cor estava parlant de l’entrevista que ha concedit Alicia Senovilla, la presentadora del primer programa que va entrevistar Belén Esteban quan va separar-se de Jesulín de Ubrique. En aquesta entrevista, la periodista lamenta que Belén mai no li hagi agraït que la fes famosa, ja que actualment mantenen una molt mala relació. 

Belén Esteban va respondre aquestes declaracions i va deixar la presentadora completament verda, ja que assegura que l’únic problema que va tenir amb Alicia és que ella no volia que el seu exmarit fos representant de Belén.

Belén Esteban demana diners a 'Sálvame'   Telecinco

Belén Esteban demana diners a ‘Sálvame’ / Telecinco

Aquesta història va provocar que l’exmarit en qüestió enviés un missatge a Patiño per donar la seva versió. El problema? Que no volia que es revelés la seva identitat… i Patiño sí que ho va fer, deixant de banda el codi deontològic dels periodistes. 

“Hola, sóc Erasmo, l’exmarit d’Alicia. Belen està mentint, ella va ser qui em va dir que la representés. Jo li vaig dir que jo no era representant”, començava Patiño. Tot just després es quedava callada per uns instants: “Acaba el missatge dient-me que volia que guardés això en la confidencialitat. Ho sento, Erasmo, ho acabo de llegir”, assegurava morta de vergonya.

Una mala passada que de ben segur que no ha fet gens de gràcia al seu confident, que s’ho pensarà dues vegades abans d’explicar-li alguna cosa més. El programa, per tal de treure’n ferro, va posar una cançó per canviar de tema ràpidament.

Nou comentari