El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Insults i retrets a ‘Sálvame’ en una forta discussió: “Rabiosa, cruel i manipuladora”
  • CA

La relació entre María Patiño i Antonio David Flores s’ha acabat de trencar aquest dimecres, després d’una discussió en directe a Sálvame en la qual s’han dit de tot. Retrets lletjos i insults en un encreuament d’acusacions molt cruels que ha mostrat la pitjor cara dels col·laboradors.

El principal problema? Que María Patiño va entrevistar a Socialité la presumpta amant d’Antonio David, una dona a qui ell ha desmuntat però a qui la companya li segueix donant corda: “Crec que aquesta noia enganya i exagera la situació. Però sabent el que sé, crec que has tingut amb ella alguna cosa més que una relació laboral”.

A Antonio David no li feia gràcia que la companya seguís deixant el dubte sobre la infidelitat, el que l’acabava d’encendre: “Et vas referir a ella com la meva amant i vas dir que jo era responsable de posar les banyes a la meva dona. Em va ofendre i segueixo esperant un perdó. Et pot la ràbia i l’ansietat amb mi, l’esquira que em tens. Manipuladora”.

Forta discussió entre Antonio David Flores i María Patiño a ‘Sálvame’ / Telecinco

Una acusació que també enfadava molt María Patiño: “Estàs manipulant. Ets un mentidor. Sempre m’he referit a ella com una presumpta amant. I mira, hi ha tres anys de missatges teus amb aquesta dona que jo no l’enviaria a una companya de feina”. Antonio David, fora de si, responia a l’atac: “T’han venut fum i segueixes creient-te’l. No entenc el teu interès en buscar-me una amant”.

Això donava ales a María Patiño per ficar el dit a la ferida: “Amb mi no faràs el que has fet amb Rocío Carrasco. L’home destrossat per la seva exdona i per tot el món. Tens molt desenvolupat el paper de víctima“. El que suposava l’esclat final d’Antonio: “És molt cruel que entris per aquí. M’han demanat vuit anys de presó i és molt cruel que et riguis d’això. M’han absolt”. Una forta discussió que deixava sense paraules els seus companys, que no podien reaccionar davant l’odi i la ràbia que es respirava a plató.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa