Els col·laboradors de ‘Sálvame’ carreguen contra una companya per rebre la vacuna abans que ells

Els tertulians del programa del cor han evidenciat que no són gaire empàtics

Lydia Lozano ha estat la primera tertuliana de Sálvame en ser vacunada contra el coronavirus. La col·laboradora anunciava aquest dilluns que rebria la primera dosi dimarts al migdia, el que alegrava els seus seguidors… i indignava, alhora, els seus companys.

Belén Esteban era qui més enfadava es mostrava. I per què? En considerar que abans l’haurien de vacunar a ella, que és pacient de risc per culpa de la diabetis que pateix: “Jo me n’alegro molt per la Lydia, i li ho he dit al camerino, però i els que som de risc, que en el seu moment vam estar confinats per aquest motiu, què passa amb la nostra vacuna? Ni ens han avisat, encara. Si més no, que ens diguin alguna cosa. Perquè seguim sent de risc. Si era de risc quan va començar la pandèmia, també ho sóc ara”.

El següent en esclatar era Kiko Matamoros, que es queixava perquè ell és més gran que la Lydia i encara no l’han citat per a la vacuna: “Però tu quants anys tens? Si en tens 60, per què no m’ho diuen a mi abans? Que en tinc 64! Tu et treus anys”, etzibava el tertulià.

Lydia Lozano, a la sortida del punt de vacunació en el qual ha rebut la primera dosi de la vacuna / Europa Press

Aquest migdia, les càmeres d’Europa Press han enxampat Lydia Lozano fent cua per rebre la primera dosi de la vacuna. Somrient i ben feliç, ha fet cas omís als comentaris negatius dels seus companys.

Nou comentari