‘Sálvame’ traeix Lydia Lozano i aquesta amenaça de no tornar-hi

Sálvame‘ mai no ha tingut escrúpols a l’hora de criticar els seus col·laboradors. Aquesta setmana ha anat encara més enllà i ha revelat un secret que podria enfonsar Lydia Lozano. Un dels episodis més controvertits de la seva carrera té com a protagonista Ylenia Carrisi, la filla d’Albano i Romina. Quan aquesta va desaparèixer, la pròpia família va donar-la per morta. Però Lydia sostenia que s’havia fugat a la República Dominicana. Diversos testimonis van donar-li la raó, però mai no va poder demostrar del cert que fos veritat. Això va perjudicar-la molt, ja que la seva credibilitat va veure’s en entredit. 

Doncs bé, ara ‘Sálvame’ ha tingut accés a la gravació d’un polígraf que se li va fer a Lydia parlant sobre el tema el 2005. No se sap el resultat, però Telecinco va decidir guardar-ho en secret i no emetre’l mai. El problema és que ara el programa en té una còpia i amenaça Lydia de fer-ho públic.

La col·laboradora, indignada i molt dolguda per aquesta traïció, va marxar de plató entre llàgrimes i no va tornar l’endemà. En una connexió en directe des de casa, va fer un ultimàtum: si emetien el polígraf, ella no tornaria mai al programa.

Lydia Lozano amenaça de no tornar a 'Sálvame'   Telecinco

Lydia Lozano amenaça de no tornar a ‘Sálvame’ / Telecinco

Aquest dimecres va decidir tornar, en veure que optaven per no emetre’l. Això no va impedir, però, que li preguntessin al respecte: “Encara no he superat el que va passar. Per mi ha estat una taca horrorosa que m’ha impedit ser feliç durant molt de temps. Mai no permetria que s’emetés aquest polígraf. Hi ha coses que no compensen, que no tenen preu en aquesta vida. He hagut de fer front a crítiques constants per aquest tema”.

Un dels companys, Antonio Montero, aprofitava llavors per acusar-la de fer-se la víctima. La resposta de Lydia? “Tu em vas dir que et passés les meves informacions i que anéssim a mitges. Fals! Que ets un fals! Em posaves a parir, et vaig dir que no però tu creies en mi. Vas anar a Santo Domingo i et vas lucrar d’allò. Ara no callaré, perquè això m’ho he menjat jo sola durant molts anys”. Una història que de ben segur que el programa aprofita molt més. 

Nou comentari