‘Sálvame’ humilia Lydia Lozano, confinada a casa pel coronavirus

Lydia Lozano està confinada a casa per precaució, ja que presentava símptomes similars als del coronavirus i no volia arriscar-se a contagiar-se o contagiar algun company de ‘Sálvame’. Això no l’impedeix treballar des d’allà, amb unes connexions en directe que el programa està aprofitant. 

Ella ha estat una de les protagonistes dels últims programes, de fet, especialment des que una font la traís i la fes quedar molt malament amb una informació falsa que la va enfrontar a Antonio David Flores. El programa va humiliar llavors cruelment a la seva col·laboradora, el que han tornat a fer durant  la seva estada a casa.

I és que a l’inici de la connexió de Lozano, Jorge Javier Vázquez va anunciar que tenien una sorpresa preparada per a ella. De què es tractava? Havien convidat la font que la va enganyar, José María Franco (antic xòfer de Rocío Jurado) i Antonio David estava present a plató. 

Lydia Lozano, confinada a casa   Telecinco

Telecinco

Una situació que va provocar molta angoixa a Lydia, que va començar a plorar des de casa davant del parany que li havia provocat el programa: “No entenc res”, deia entre llàgrimes. Un petit atac d’ansietat que va provocar que el seu marit li demanés que acabés la connexió, ja que només li estava causant mal. 

Lydia veia com intentaven humiliar-la, de nou, el que va acabar amb una promesa: “Em comprometo a explicar-ho tot”. Caldrà veure quan ho fa i de quina manera, ja que es tracta d’una història que pot fer-li molt de mal. 

 

Nou comentari