Lydia Lozano, histèrica per l’atac d’un company: “Ets un m… d’home”

Lydia Lozano ha tornat a ser protagonista de l’últim programa de ‘Sálvame’. La col·laboradora ha rebut els atacs d’Antonio Montero, un dels companys de programa. Després d’una forta discussió, Lozano amenaçava d’abandonar el plató entre llàgrimes. Però per què?

Tot començava amb un atac de Montero, que etzibava a Lydia: “Has fet molt pocs reportatges a la teva vida”. Un retret que arriba quan la seva companya està en el centre de la diana, ja que la informació que va donar sobre la presumpta conversa entre Rocío Flores i Rocío Carrasco a esquenes d’Antonio David ha tingut molta repercussió. Totes les parts implicades ho han negat, però Lydia segueix mantenint que és veritat. De nou, una polèmica que esquitxa la col·laboradora.

Lydia Lozano s'enfronta a Antonio Montero   Telecinco

Lydia Lozano s’enfronta a Antonio Montero / Telecinco

Davant d’aquest xou, Antonio ha volgut recordar que la trajectòria de Lydia no ha estat bona precisament. En aquest context, l’acusava de no haver fet pràcticament cap reportatge. Ella, escandalitzada, embogia: “No, no, no, no i no!”, cridava…

“Has estat 15 anys signant el que feien altres persones”, seguia antonio. I Lydia es defensava: “Això no t’ho consentiré. Tu ets una m… d’home. Estic perdent els nervis. Jo he treballat amb els millors! Ves a confessar-te, perquè estàs mentint. Fins i tot després d’un accident, quan em van embenar la mà, escrivia amb l’esquerra i trucava a Rocío Jurado mentre estava a Puerto Rico”. 

Lydia Lozano a 'Sálvame'   Telecinco

Telecinco

Una discussió que torna a evidenciar que els companys no tenen por a criticar-la, una amistat que no li serveix de gaire a la periodista. 

Nou comentari