El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘Sálvame’ desemmascara una famosa a qui han enxampat robant al supermercat
  • CA

Malmetre contra els famosos i treure a la llum les seves intimitats més vergonyoses són dues de les especialitats de Sálvame. Van encadenant una víctima rere una altra, el que sempre acaba tenint conseqüències. L’última atrapada en la seva teranyina ha estat Lely Céspedes, a qui han enxampat robant en un supermercat.

Anem a pams. El primer que cal saber és qui és Lely, el que no és tan fàcil com sembla. Ella és famosa gràcies al seu anterior matrimoni amb Ernesto Neyra, qui alhora és conegut per ser l’exmarit de Carmina Ordoñez, a qui es recorda com una de les dones de Paquirri. Per tant, podem dir que Lely és coneguda per ser l’ex de l’ex de l’ex d’un torero. Aquests de Sálvame van forts.

El programa ha estat tota la setmana deixant caure que havien sabut que “una famosa molt famosa” havia robat a un supermercat i que ells havien parlat amb diversos testimonis. Aquest dijous arribava el moment de conèixer la seva identitat i els detalls d’aquest robatori. Els detalls no tenen pèrdua: “Lely estava comprant amb normalitat fins que ha arribat a un passadís en el qual creia que ningú no la veia i ha guardat diversos objectes en una bossa amb doble fons. Va robar pernil ibèric i formatge amb denominació d’origen, embotits dels bons”.

Lely Céspedes, enxampada robant en un supermercat / Telecinco

El testimoni assegura que Lely s’hauria col·locat unes ulleres de sol per intentar passar desapercebuda, però els empleats van veure que la dona feia “moviments estranys“. En enxampar-la, hauria començat a demanar perdó i excusar-se: “Només feia que dir que havia de donar menjar als seus fills”. El total del botí? “Aproximadament 100 €“.

Lely no ha volgut agafar el telèfon de Sálvame per confirmar o desmentir la notícia, però qui sí que ha parlat és la germana del seu exmarit. Ernesto Neyra hauria manifestat la seva preocupació: “Diu que ell ha estat molt pendent dels fills que tenen en comú i que està pagant la manutenció”. Una història que torna a col·locar-la en primera línia mediàtica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa