El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Discussió èpica a ‘Sálvame’: “Porc, imbècil, provocador i impresentable”
  • CA

Els enfrontaments amb insults i faltes de respecte són habituals a Sálvame. En el programa d’aquest dimarts se n’han viscut un parell de molt forts, per això, el que ha generat molts comentaris a la xarxa. El més desagradable ha estat entre Laura Fa i Kiko Jiménez, qui ha dit de tot a la catalana amb una crueltat exagerada. El que més l’ha enfadat? Un comentari sobre els seus fills: “Tu quan vas arribar després del confinament parlaves malament del teu fill i deies que no entenies per què havies decidit tenir fills”, unes paraules que ella negar haver dit: “Però com pots ser tan brut i provocador? Com pots fer servir una cosa així, que jo no he dit, per fer-ho servir de manera brut? Ets un brut, un provocador i un imbècil. Ja m’has provocat, ets feliç? L’única cosa que t’he dit és que tu has venut a la teva família, a la teva xicota i la teva vida”.

Kiko no callava i prosseguia amb l’atac cap a Laura Fa: “Sembla que et molesta veure algú feliç mentre tu tens cara d’olorar merda tot el dia. Potser la infeliç ets tu”. Un cop que va retornar la barcelonina: “De la pudor que fas se’m queda aquesta cara, impresentable. Ets un impresentable i un maleducat. Aquesta és l’última vegada que em dirigeixes la paraula. Barat, porc i impresentable”.

Poc després era una altra tertuliana qui deixava verda una companya, en aquest cas Alba Carrillo a María Patiño. La nova col·laboradora ha carregat contra la presentadora amb molta fúria: “María és totalment insignificant. No vull dedicar-li part del meu temps perquè dir coses molt lletges sobre mi que em van semblar barbaritats. Potser hauria de fer més autocrítica i demanar-me perdó, perquè ella s’omple la boca dient que és feminista però sobre mi ha dit barbaritats que mai no hauria dit sobre un home”.

Alba Carrillo critica una companya en directe / Telecinco

Amb tot, una tarda mogudeta que reflecteix com seran les primeres emissions d’aquesta nova temporada televisiva.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa