Kiko Matamoros a ‘Sálvame’: “Dieu barbaritats i manipuleu, em sembla repugnant”

El tertulià ha fet autocrítica i ha deixat verd el programa en el que treballa

Kiko Matamoros ha tornat de les vacances amb una idea al cap: deixar d’amagar tot allò que no li agrada de la seva feina a Sálvame. Des que tornés a principis de setmana, que el col·laborador no ha fet més que carregar contra el programa en el que treballa sense dissimular gens. Està fart que manipulin, que tractin malament a la gent i que el critiquin en directe. Com ha reaccionat? Deixant clar que s’està plantejant deixar la feina.

En l’última emissió, de fet, va acabar abandonant el plató enfadat: “Celebro una altra vegada l’objecte de manipulació d’aquest programa, precisament en el photocall. Jo li demano perdó a Anabel Pantoja i, quina casualitat… és començar la frase i es tallen les imatges. A nosaltres ens ha anat molt bé jugar amb què aquesta senyora es posava maionesa a la pizza, que menjava xocolata cada dia i moltes coses més. Li vau arribar a ficar una càmera a la bossa”.

Kiko Matamoros a 'Sálvame' - Telecinco
Kiko Matamoros a Sálvame / Telecinco

Una autocrítica que feia servir per deixar verd el programa: “M’heu criticat ahir i abans-d’ahir sense descans. Estic fart que es jugui de manera cínica i vil amb les coses. Quan aquí fem un circ de tot això i després resulta que ens posem les mans al cap per dir que hi ha milers de persones que perden la vida per culpa de l’obesitat… És una barbaritat dir-ho i em sembla repugnant perquè aquí hem jugat a pujar-la a la bàscula cada dia. Jo li vaig demanar perdó perquè aquest va ser un joc en el que vam participar tots, potser de manera equivocada. M’agradaria que no manipuléssiu més“. Unes paraules molt cruels contra el programa que li dona de menjar que poden tenir conseqüències.

Comentaris

    No us fa vergonya publicar aquesta merda ? 29/08/2021 9:58 pm
    M'importa tres cagarros

Nou comentari