El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Discussió vergonyosa en directe: “Masclista i mocós, brossa”
  • CA

Kiko Jiménez ha reaparegut a Sálvame aquest dimecres i ho ha fet amb ganes de discutir-se amb tothom. Concursant de realities, recordem que va començar en el món de la premsa rosa per ser la parella de Gloria Camila -filla d’Ortega Cano i Rocío Jurado-. Ara és notícies per haver-se enfrontat a Belén Esteban i María Patiño en una baralla sense precedents. Tot començava amb una amenaça cap a Belén: “Sé moltes coses sobre el teu matrimoni“, unes paraules que òbviament no feina gràcia a la tertuliana. Kiko està convençut que té una mà negra que vol fer-li mal, el que li genera “molta por a sortir al carrer”. La seva teoria principal? Que Belén i María Patiño tenen un complot per carregar contra ell: “No ho permetré, perquè totes dues sou brossa“.

Aquesta falta de respecte enfadava moltíssim a María Patiño, que esclatava: “A mi encara ningú no m’ha amenaçat a televisió. A mi no m’envies a la merda ni res, d’acord? Perquè ets un mocós que no saps què fas, la teva sogra està fora de polleguera i la teva xicota ha de mentir sobre els companys per poder sortir en una revista. I ara vens aquí i em dius el que has dit a la cara. A mi un niñato com tu no m’amenaça. La meva vida està neta i no tinc res de merda, així que prou d’amenaçar i marxa a un altre lloc, quadriller. Ets un masclista que no hauria d’haver estat acceptat en aquesta cadena. Prou ja!”.

Fes clic a la imatge per veure l’enfrontament / Telecinco

Una discussió molt tensa que va acabar amb la marxa de plató de Belén Esteban i Paz Padilla interposant-se per intentar posar pau. Queda clar que a Kiko Jiménez no li fa vergonya discutir i faltar al respecte a plató, una actitud que no agrada als seus seguidors, que sempre li retreuen les formes. L’objectiu l’ha complert, per això, que parlin d’ell i generar més hores de televisió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa