El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier la fa grossa en deixar caure una greu insinuació sobre dos col·laboradors
  • CA

La tornada de Sergi Ferré a Sálvame ha estat molt accidentada. El de Tortosa s’ha enfrontat al també col·laborador Kiko Jiménez per culpa de la seva relació amb Sofía Suescun. Kiko és l’actual parella de Sofía, qui alhora havia estat íntima amiga de Sergi. El problema? Que no es parlen des de fa uns mesos, quan Sergi va revelar en antena que la mare de Sofía li havia dit que desconfiava de Kiko.

A Kiko no li va agradar que Sergi parlés malament d’ell, ja que considera que va mentir i que no va ser la mare de Sofía qui li va explicar allò: “Dius que jo tenia relacions amb altres persones? El que volies era parlar al programa d’una cosa absolutament falsa. Estaves malmetent i buscant testimonis falsos”.

I d’aquí, a deixar caure que va ser testimoni d’un mal moment de Kiko: “Estàvem a Eivissa junts. Jo, que sóc molt avorrit, sempre marxava a dormir a les dotze de la nit. Ara bé, tots els que érem en aquella casa ens vam adonar que hi havia certes actituds en Kiko que no agradaven perquè no s’han de tenir…”.

Els col·laboradors de Sálvame s’enfronten i fan acusacions molt greus en directe / Telecinco

En adonar-se que Sergi no volia mullar-se, va ser Jorge Javier Vázquez qui va dir la bomba: “El que Sergi vol dir que és allà es consumien drogues i Sofía no ho sabia”. El tertulià no ho negava, mentre que Kiko optava per no pronunciar-se sobre el tema. Ara bé, la insinuació ja s’havia fet i ara molts es pregunten com reaccionarà Sofía.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: jktufautt a maig 20, 2021 | 22:21
    jktufautt maig 20, 2021 | 22:21
    Edwardfautt

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa