El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Nou enfrontament a ‘Sálvame’ amb el metge viral: “No t’ho toleraré”
  • CA

A ‘Sálvame‘ agraden molt els convidats polèmics. La setmana passada van quedar-se entusiasmats després de la intervenció de Jesús Candel, un treballador d’urgències que s’està fent viral a Internet gràcies a uns vídeos molt controvertits en els quals explica la seva versió de tot el que està passant en aquesta crisi pel coronavirus. El conegut com ‘Spiriman’ va dir de tot als col·laboradors, en una connexió en directe de la qual es va parlar moltíssim. 

Doncs bé, sembla que el programa del cor vol estirar el xiclet i aprofitar-se d’aquest descobriment mediàtic. I és per això que aquest dimecres l’han tornat a convidar. Jorge Javier Vázquez s’ha acabat discutint una altra vegada amb ell, en una connexió telefònica que ha tornat a cridar molt l’atenció. Tot començava amb un missatge catastrofista del convidat: “No us podeu imaginar la realitat que vivim, és una guerra. Jo les coses que dic són perquè són la realitat. No estic ficant merda en un sector, només que us heu de prendre molt seriosament el que està passant perquè és molt greu. Estem venuts en material. Fa una setmana que treballo amb una mascareta que vaig aconseguir pel meu compte. Els que estem ara mateix en primera línia tenim bales de fogueig i necessitem bon material. No sé per què les autoritats no ho estan fent”.

Una denúncia que prosseguia amb un missatge directe al programa: “Necessitem que els mitjans alarmeu perquè la gent es preocupi, no de la crisi econòmica, que sortirem d’ella, sinó perquè es conscienciïn que s’han de quedar a casa”. Una petició que no acabava d’agradar al presentador: “No hem d’alarmar, hem d’informar. També crec que cadascú ha d’apel·lar a la seva consciència. Cada persona ha de ser prou madura perquè s’està jugant la seva vida i la dels altres. No m’agrada acollonir els teleespectadors, apel·lo a la seva consciència”, deia Jorge.

Però el seu discurs no convencia a ‘Spiriman’: “Et vaig dir una cosa l’altre dia, Jorge, no sé què esteu fent en aquest programa encara que guardeu la distància de seguretat”. I Jorge responia la crítica: “El meu lloc com a professional és estar aquí fins que això acabi. He de respectar el que diu el govern però tinc un compromís amb la gent que ens veu. Fes la teva feina i deixa’m a mi fer la meva. El que no toleraré perquè em sembla molt malament és que des de la teva posició alenteixis al conflicte, a la bretxa i tot. Em sembla que avui has tingut un discurs perfecte, però el que no m’agrada és que des d’aquí enviïs aquests missatges. No m’agrada”. 

Jorge Javier Vázquez s’enfronta a Jesús Candel / Telecinco

I el convidat continuava a la seva: “Podeu fer el programa des de casa, donar exemple més que ningú. No us esteu prenent això seriosament perquè no veieu el que està passant en els hospitals, que és un pànic terrible. Entenc que continueu creant humor, però per això ja està la xarxa, des d’on podeu treballar. Si us plau, informeu i no enganyeu la població com estan fent els polítics. Hi ha molts ingressos que no us diuen. No és que els teleespectadors tinguin alarma, és que han d’estar acollonits“.

El presentador decidia llavors tallar la connexió, en adonar-se que ‘Spiriman’ no faria cas de les recomanacions del programa. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa