El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier envesteix Isabel Pantoja: “Està totalment acabada”
  • CA

Isabel Pantoja i l’enfrontament amb el seu fill Kiko Rivera. A Telecinco no es parla d’una altra cosa des de fa pràcticament un mes, quan el DJ va acusar-la de ser “mala persona i pitjor mare”. A poc a poc ha anat deixant anar acusacions més greus, fins al punt d’assegurar públicament que la cantant l’ha estafat i s’ha quedat amb una part de l’herència de Paquirri que no li corresponia. La guerra familiar té els teleespectadors completament enganxats, que reben una mica més de drama cada dia.

Tota aquesta història està donant ales a Sálvame per parlar-ne i parlar-ne, el que permet que l’audiència conegui l’opinió dels col·laboradors. En general, la principal perjudicada és la cantant, Isabel Pantoja, que rep cada dia per part d’algú. L’últim a criticar-la? El seu amic Jorge Javier Vázquez, que ha deixat anar una reflexió que no la deixa molt ben parada.

“Isabel Pantoja està totalment acabada. Ha d’oblidar-se de les seves pretensions d’oferir concerts a moltíssima gent, ara ha d’adaptar-se a la seva situació. Crec que seria millor per a ella cantar en teatres petits. Ara bé, per a aconseguir-ho, ha de posar-se a treballar i ha de tornar una altre cop a la carretera, tornar a cobrar el que es cobrava per una nit. Entenc que estigui esgotada, perquè és normal”, considera el català.

Jorge Javier Vázquez a 'Sálvame' Telecinco

 Telecinco

I afegeix una reflexió: “Crec que Isabel Pantoja és molt Isabel Pantoja. Ha deixat de ser ella per convertir-se en un personatge amb qui té poc a veure. El gran problema és que es creu molt més apassionant del que en realitat és. I com que ella creu que és tan apassionant i està tan enganxada, no descendeix a la tranquil·litat de relacionar-se amb normalitat amb una persona. Tot en ella passa pel que creu que significa ser la Pantoja. I és que quan et parla, sembla que s’enfonsa el món i que tot li passa a ella. Està immersa en un drama continu, una tragicomèdia que s’ha creat i de la qual no pot fugir. Ara li estan donant per totes bandes… I crec que en aquests moments Kiko menysprea la seva mare. Està en un punt que va costa avall i sense frens”. 

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ramon a novembre 19, 2020 | 13:22
    Ramon novembre 19, 2020 | 13:22
    474

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa