El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un grup de joves interromp un directe de ‘Sálvame’: insults i crits contra un col·laborador
  • CA

graph –>

Moment molt incòmode durant l’últim programa de Sálvame. El programa ha hagut de tallar sobtadament un directe per culpa d’un grup de joves, que han interromput la connexió amb crits i insults cap a Kiko Matamoros. Les crítiques no semblaven casuals ja que el reporter es trobava, precisament, a les portes del restaurant de l’exfillastre del col·laborador (amb qui té molt mala relació).

De res no servien els intents del periodista per allunyar els joves de la càmera, que no feien més que increpar i insultar el col·laborador: “Paga els teus deutes! Paga a Hisenda! Fill de p…! Marieta!”.

Fes clic a la foto per veure el vídeo / Telecinco

Finalment la cadena tallava l’emissió i tornava la connexió a plató, on era present Kiko. El tertulià, indignat, deia que estava convençut que havia estat el pare de Javier Tudela qui havia enviat allà aquells joves: “No us preocupeu, eh? Que estic treballant per poder pagar a Hisenda. I això que m’heu dit de fill de p…, per a qui t’hagi dit que m’ho diguis”.

Molt enfadat, carregava directament contra Makoke i el seu fill: “Hauria d’haver deixat que visquéssiu amb els 800 € de merda que us pagava el teu pare de pensió”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa