El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘Sálvame’ contracta un conegut actor català per parodiar els col·laboradors en directe
  • CA

Sálvame ocupa un percentatge molt important de la graella de Telecinco. No és fàcil omplir cinc hores de programes de dilluns a divendres i, a més a més, les nits senceres de dissabte i diumenge. Innoven constantment, amb seccions i col·laboradors nous de tant en tant. L’última incorporació a l’equip ha estat la de Josep Ferré, un conegut actor i humorista de Tarragona a qui han contractat perquè imiti els col·laboradors del programa. L’objectiu és que estigui present a plató al costat del company a qui ha d’imitar el look, els gestos i la manera de parlar.

Jorge Javier presenta Josep Ferré, l’imitar de Lydia Lozano / Telecinco

L’aposta era arriscada, però sembla que als teleespectadors els ha agradat la idea. De moment el català ha interpretat els papers de la doble de Lydia Lozano i de María Patiño, que es prenien molt bé aquesta nova bogeria del programa. Un espectacle humorístic que ha fet molta gràcia, alhora que també ha indignat a una part de l’audiència més crítica que s’adona que amb això el programa està humiliant els seus treballadors en explotar els seus tics més exagerats i estrafolaris.

Josep Ferré acumula molts papers en la prestigiosa companyia d’actors La Cubana. El tarragoní també ha treballat a televisió anteriorment, amb un paper destacat a Vitamina N de Jordi González per City TV. Allà va adquirir notorietat, encara que més recentment l’havíem vist a TNT de Mediaset, a Homo zapping d’Antena 3 i a Hable con ellas, en el qual interpretava a Soledad León de Salazar.

De moment sembla que l’actor està acumulant crítiques molt bones, així que el seu paper a Sálvame en les pròximes setmanes està garantit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa