‘Sálvame’ posa una famosa contra les cordes: “Sabem que eres prostituta”

Sálvame‘ ha destapat aquest dilluns una informació que podria convertir-se en la bomba de l’estiu. Kiko Hernández era l’encarregat d’obrir el programa amb el titular: “Coneixem la identitat d’una dona molt famosa que ha exercit la professió més antiga del món, la prostitució. Tenim proves, perquè ella mateixa ho confessa en un àudio que tenim”.

Durant tota la tarda anaven donant més pistes sobre ella. A grans trets, deixaven clar que es tracta d’una persona molt mediàtica. Famosa a televisió, que ha participat a realities i també ha protagonitzat portades de revista. “Més que guapa i casada“, afegien. Afirmaven en tot moment que la dona en qüestió ha cobrat per mantenir relacions sexuals, però no només de manera esporàdica: “Ho va fer la seva professió”. 

La idea del programa era anunciar el seu nom al final de l’emissió, però una trucada els feia enrere. Un membre del seu cercle més proper hauria trucat per demanar que esperessin una mica, ja que la protagonista volia confessar-ho a la seva família abans que es fes públic: “Esperarem, d’acord, però no podem prometre que demà no ensenyem la seva cara”.

Kiko Hernández anuncia una bomba a 'Sálvame'   Telecinco

Kiko Hernández anuncia una bomba a ‘Sálvame’ / Telecinco

La informació l’havia aconseguit Antonio David Flores, que assegurava que veu la dona capaç d’entrar en directe per reconèixer-ho ella mateixa: “És molt valenta”. El seu catxet quan exercia la prostitució? “Ella em parla de 2.000 €, però em diuen que cobrava 4.000 €“. Una noia de companyia d’alt catxet, que podria sortir a la llum aquesta mateixa tarda. Les especulacions han començat. 

 

Nou comentari