El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Crítiques a ‘Sálvame’ per fer dol per la malaltia d’Isabel Pantoja
  • CA

A ‘Sálvame‘ ja estan acostumats a rebre una crítica rere una altra. Però aquest dilluns han tornat a fer enfadar els teleespectadors amb una imatge molt controvertida. La notícia del cap de setmana era l’abandonament forçós que havia de fer Isabel Pantoja, que no podrà continuar a ‘Supervivientes’ per un problema de salut. Al programa del cor en volien parlar, el que van fer amb una escena que no va deixar indiferent a ningú.

Començaven amb tots els col·laboradors en fila, mentre Paz Padilla iniciava l’emissió amb aquestes paraules: “Espanyols, Isabel Pantoja ha tornat” -tot adaptant la històrica frase amb la qual van anunciar la mort de Franco-. “Falten només 10 dies per a la final de ‘Supervivientes’ i Pantoja va i abandona el concurs per motius de salut. L’ombra del misteri i del dubte envolta una altra vegada sobre la cantant i el seu concurs”. El problema? L’escenografia, ja que anaven tots vestits de rigorós dol: de negre i netejant-se les llàgrimes mentre la pantalla s’emetia en blanc i negre.

Els col·laboradors de 'Sálvame', de luto Telecinco

Els col·laboradors de ‘Sálvame’, de dol / Telecinco

“El comunicat mèdic diu que l’alimentació ha provocat que se li descompensaren diversos valors que fan imprescindible la seva tornada a Espanya. Però quins són aquests valors? Què li passa a Isabel Pantoja que ha provocat la seva evacuació? Necessitem resoldre aquest misteri!”, continuava una exagerada Paz Padilla.

Una mena de paròdia que feien per destacar com de dolent és que Pantoja hagi abandonat. Ara bé, la manera com ho han fet no ha fet gens de gràcia a l’audiència, que feia evident que no està gens d’acord amb fer broma amb una malaltia: “Quina poca vergonya que tenen, jugant amb una malaltia”, “Pena i vergonya, això és el que ha donat ‘Supervivientes’ aquest any”, “Quina pena que feu i ho dic així per ser educada” o “Ridículs” són alguns dels més suaus que han rebut.

Paz Padilla Sálvame

 Sálvame

Ells, però, no pateixen davant aquests atacs. Segueixen fent xou, el que molesta a molts però fa gràcia a d’altres. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa