El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
“Hauríeu d’estar al calabós, ineptes i insensats”, un metge contra ‘Sálvame’
  • CA

Jesús Candel s’ha fet molt viral gràcies a un canal de Youtube en el qual exposa d’una manera molt clara -i crítica- la situació que s’està vivint a Urgències. Aquest metge de Granada va fer una connexió en directe amb ‘Sálvame’ fa un parell de dies, un escenari que va aprofitar per carregar contra Pedro Sánchez i la gestió que està fent el govern durant aquesta crisi del coronavirus: “El president és una merda”.

Ha fet parlar molt, després d’aquesta intervenció en la qual va acabar plorant desconsolat. Avui ha volgut reflexionar al respecte en un vídeo, en el qual ha esclatat contra el programa del cor i tot Telecinco: “Els collons. Això cada vegada es posa més lleig! La mare que us va parir. Us envio un missatge als covards i irresponsables de Mediaset. Vaig dir que no volia sortir a cap programa perquè estic a flor de pell i per la meva boca poden sortir barbaritats. Dono les gràcies a Mediaset per ser covards, a ‘Sálvame’ i Jorge Javier que segurament estarà ja contagiat i amb factors de risc perquè va tenir uns ineptes i subnormals al seu costat, possibles positius, contagiant-lo”. 

No content amb això, continua amb l’atac: “La vida que porten i els consells que donen és per ficar-los en un calabós i deixar-los allà confinats. No tenen vergonya. Estan a plató tots enganxats, mentre que en molts altres, els presentadors han decidit tancar-se a casa. Jorge, el que vas fer ahir em sembla una irresponsabilitat immensa. Mai no esperava que anéssiu a tenir tertulians. Sou una banda d’irresponsables i d’insensats”.

Queda clar, amb tot, que al metge no li sembla bé que ‘Sálvame’ hagi adaptat el programa per incorporar una taula d’experts i intentar informar sobre l’última hora de la pandèmia…

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa