El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El metge més viral esclata a ‘Sálvame’: “Pedro Sánchez és una merda”
  • CA

Sálvame‘ ha modificat els seus continguts aquests dies per donar prioritat a les últimes hores sobre el coronavirus. Fins i tot han incorporat una taula d’experts amb diversos metges que informen els teleespectadors del programa del cor. En aquest sentit, aquest dilluns han optat per connectar via Skype amb Jesús Candel ‘Spiriman‘, un metge de Granada que s’ha fet molt viral aquests dies.

Començava amb una intervenció molt alarmista, amb missatges catastrofistes: “A les urgències dels hospitals només veiem casos de coronavirus, la gent s’està morint”. Un dels metges de la taula d’experts, el catedràtic Jesús Sánchez, s’ha enfrontat a ell perquè assegurava que Spiriman estava mentint amb el nombre de morts que hi ha hagut en el seu hospital.

I d’aquesta discussió, a un discurs del convidat que anava pujant i pujant d’intensitat. De fet, ràpidament va engegar a criticar el propi programa i l’expert va voler frenar-lo: “Aquest programa ha modificat el seu format, aquí es dona informació per a la salut. No estàs sent just. Has de reflexionar sobre el que estàs dient”, va demanar-li el metge des de plató.

“Monteu pollastres en aquests programes i estem parlant de la vida de la gent. I a la gent avui l’han fet anar a treballar!”, prosseguia el convidat. I Jorge Javier Vázquez es defensava: “Estàs expressant-te amb total llibertat. Però em sembla que arriba un moment en el qual estàs traspassant la línia”.

‘Spiriman’ canviava llavors el discurs i començava a atacar el govern: “Deixeu-me, doncs, que digui la merda de polítics que tenim a Espanya. Perquè ni Marlaska ni Pedro Sánchez mereixen el meu respecte. Que no puc dir que un president del govern és una merda? Quin país de pandereta”, cridava sense fre. I el presentador intentava calmar els ànims, sense èxit: “Tu creus que en aquests moments ajuda dir el que has dit sobre el president? Deixa al marge les teves opinions sobre el govern”. 

'Spiriman' a 'Sálvame' Telecinco

‘Spiriman’ a ‘Sálvame’ / Telecinco

Una súplica que no tenia la resposta esperada: “Que us fiqueu a les vostres cases! No sé què fan aquests senyors allà que són metges. Estem fins als collons els professionals de la sanitat pública”. I d’aquí, a una altra discussió amb el metge Sánchez, que li recordava que estem en un moment adient per sumar i no fer retrets. “Doncs mira’m a la xarxa, a veure si estic deixant de sumar”, es defensava el controvertit ‘Spiriman’. Un metge amb molts seguidors però poca raó, segons el catedràtic. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa