‘Sálvame’, en el punt de mira pel preocupant estat de tensió dels seus tertulians

Els teleespectadors han acusat el programa de jugar amb la salut dels treballadors

Kiko Matamoros va veure’s obligat a abandonar el plató en directe el passat divendres després d’un fort enfrontament amb Carlota Corredera. El tertulià patia una pujada de pressió que l’impedia continuar treballant. Així van informar poc després, el que va generar un autèntic terratrèmol a la xarxa. Molts acusaven Carlota d’haver-se excedit, mentre que d’altres posaven el focus en el programa per permetre que els seus treballadors estiguin en aquest estat: “Jugueu amb una cosa tan seriosa com és la salut”.

Davant d’això, aquest dilluns Kiko ha volgut defensar a la seva companya i també al programa: “He llegit de tot… Així que deixa’m dir que tu no tens cap responsabilitat, Carlota. Tot això va passar per un problema físic que tinc jo”.

Alguns havien acusat al programa d’inventar-se aquest problema de Kiko per generar expectació, el que els indigna: “Hi ha gent que diu que t’ho vas inventar i no, no és cert. Jo estava al teu costat quan els serveis mèdics de la cadena et van mirar la pressió. Nosaltres podem jugar amb moltes coses, però no juguem amb la salut. No és agradable que després d’una discussió et diguin que un company ha tingut una pujada de pressió. Ara bé, en qualsevol cas, la salut va per davant de tot i m’alegro que avui tornis a estar aquí, Kiko, perquè això significa que estàs millor”.

Kiko Matamoros i Carlota Corredera s’enfronten en directe / Telecinco

Una defensa que no ha acabat de convèncer els teleespectadors però que, almenys, ha aconseguit calmar els ànims.

Nou comentari