El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els col·laboradors de ‘Sálvame’ es mullen: quin partit voten?
  • CA

‘Sálvame’ s’ha convertit en una olla de pressió des que Jorge Javier Vázquez comencés a censurar els comentaris d’Antonio Montero a favor de VOX i les crítiques de Belén Esteban al govern de Pedro Sánchez. El presentador català ha estat un ferm defensor del PSOE des de sempre, però últimament està defensant la seva postura amb més vehemència que mai. Parlar de política en un programa del cor com aquest no és molt bona idea, tal com demostren les innumerables discussions que hi ha hagut últimament.

Doncs bé, tenint en compte aquest context, ara interessa saber més que mai de quin partit és cadascun dels col·laboradors. ‘El Español‘ s’ha centrat en les declaracions que han fet al llarg d’aquests anys per intentar fer-se una idea de què voten.

Pel que fa als presentadors, sabem que Jorge Javier vota PSOE perquè ho ha reconegut públicament. Carlota Corredera, per la seva banda, sempre es mostra abanderada del feminisme: “L’esquerra sempre ha apostat per la igualtat de les dones, des de fa molt més temps que les dretes”, deia. A més a més, segueix el perfil de Podemos, Pablo Iglesias i Irene Montero a Instagram, el que deixa bastant clar que és votant de Podemos.

Telecinco

Paz Padilla? L’andalusa ha defensat la gestió del govern durant la crisi del coronavirus i el 2000 va ser l’encarregada d’amenitzar un míting del PSOE, per la qual cosa també diríem que és votant de la formació vermella. Kiko Matamoros també forma part d’aquest grup d’esquerres, ja que ha reconegut haver treballat a dins del govern socialista als anys 90 i ha criticat obertament el PP en diverses ocasions. D’igual manera que Chelo García Cortés, que va revelar a Twitter que votava el PSOE mentre els animava a fer el mateix, i Gema López, que sempre s’ha mostrat contrària a les idees del PP.

La resta de col·laboradors, però, tenen una ideologia clarament de dretes. El cas més extrem és el d’Antonio Montero, fidel defensor de VOX i l’extrema dreta. Belén Esteban ha evidenciat que no té cap simpatia pels líders de Podemos, així com s’ha mostrat decebuda amb el PSOE. Amb qui més propera s’ha mostrat públicament ha estat amb Albert Rivera, el que fa pensar que podria haver confiat en Ciutadans. 

María PatiñoLydia Lozano i Mila Ximénez mai no s’han pronunciat sobre la política, de fet la presentadora assegura que es considera apolítica. Ara bé, això no impedeix que l’hàgem vist aplaudint la gestió d’Isabel Díaz Ayuso i criticant el paper de Francisco Franco. Kiko Hernández tampoc no ha reconegut votar cap partit en concret, però és cert que en el seu Twitter es mostra més proper als partits conservadors, ja que només segueix els perfils del PP i de Ciutadans. 

 Telecinco

Una plantilla dividida que cada cop mostra més problemes de convivència. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa