Chelo García Cortés ha estat la primera víctima de la nova secció de Sálvame, en la qual posen a prova els seus col·laboradors per veure fins a on arribarien per diners. En el cas de la gallega, sembla que hi ha poques coses a les que diria que no. De fet, en els dos primers dies del concurs, ha cedit a ensenyar les calces en directe, netejar els lavabos, respondre preguntes sobre la seva vida sexual i familiar, cremar una foto de la seva amiga Isabel Pantoja… Ha aconseguit un total de 10.000 €, el que encara pot incrementar si continua deixant-se humiliar.

Els reptes han estat molt dolorosos per a ella, especialment pel que fa a les preguntes sobre la seva vida privada. Completament enfonsada, reconeixia que li semblava “molt cruel” el que li estava fent el programa. De fet, per culpa d’això pot quedar-se sense l’amistat d’Isabel Pantoja i Gema López. Pel que fa a la primera, perquè Chelo ha acceptat cremar una fotografia seva a canvi de 100 €: “Sé que és un joc però… em sembla molt dur haver de fer això”.

Poc després el programa li oferia 400 € a canvi de respondre una pregunta íntima sobre la seva companya Gema López. Ella acceptava, el que ha encès la seva amiga present a plató: “Em sembla una traïció. El sentiment que tinc cap a tu ara mateix és pena, perquè tu ets la que més em coneix de tots. Em xoca que acceptis una pregunta sobre mi per 400 € i no agafis 100.000 € a canvi d’explicar alguna intimitat meva. Sóc molt tancada per les meves coses i jo no tinc cap necessitat de fer mal a algú per diners. No sento ràbia per tu, sinó pena”. 

Chelo García Cortés crema una foto de la seva amiga   Telecinco

Chelo García Cortés crema una foto de la seva amiga / Telecinco

Unes paraules que feien molt de mal a Chelo, que s’enfonsava encara més: “Estic molt avergonyida, jo també sento pena de mi mateixa. T’estimo molt Gema, i per això sento pena i vergonya. Em sento un ésser menyspreable ara mateix. No em sento bé amb el que he fet”. Aquesta tarda toca una nova sessió de la secció, la que no fa més que rebre crítiques ferotges a Twitter. 

Nou comentari

Comparteix