El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘Sálvame’ ofereix 5.000 € al col·laborador que es deixi humiliar en directe
  • CA

Sálvame ja no sap què inventar per humiliar i denigrar (o “posar a prova”, com ells diuen) els col·laboradors. Aquesta setmana han començat ¡Quiero dinero!, una secció nova en la qual fan preguntes molt íntimes i els sotmeten a reptes extrems a canvi de diners. En cas que acceptin les condicions i facin el que els demanen, poden arribar a aconseguir 5.000 € extres. 

La primera concursant ha estat Chelo García Cortés, que ha dit que sí a tot a canvi dels diners. La catalana advertia des del principi que seria capaç de “qualsevol cosa”, el que finalment deixava clar. La primera prova? Netejar el lavabo d’homes a canvi de 100 €. 

Chelo García Cortés, en una prova de Telecinco

Telecinco

 

Després li proposaven treure’s els pantalons i ensenyar les calces en directe, el que enfurismava bona part dels teleespectadors que veien com l’humiliaven sense pietat. Ella acceptava i deixava clar que, de fet, s’esperava una cosa pitjor: “Després d’haver anat a Supervivientes, això ja no em fa cap vergonya”. Sigui com sigui, òbviament el context és diferent… D’aparèixer en banyador a una illa durant un concurs de supervivència o cedir i quedar-te en roba interior enmig del plató.

Chelo García Cortés, en roba interior a 'Sálvame' Telecinco

 Telecinco

Per si tot això no fos prou, el programa continuava esprement la seva col·laboradora i començava una ronda de preguntes sobre la seva vida privada. Havia de respondre amb una màquina davant que detecta les emocions, el que podria demostrar si menteix o no. La pregunta més compromesa? Si havia mantingut relacions íntimes amb la seva dona mentre pensava en Isabel Pantoja. Ella, taxativa, ho negava i la màquina li donava la raó. 

Chelo García Cortés a 'Sálvame'

Telecinco

El programa ha tornat a demostrar no tenir fre, el que sembla que tampoc no tenen els seus col·laboradors. Chelo, contenta, marxava a casa amb un sobre de 5.000 € sota el braç. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa