‘Sálvame’ es nega a contractar una extreballadora: “Gentussa, fàstic, horror”

Una extertuliana vol tornar al programa, però ells li han deixat molt clar que no la volen tornar a veure

Carmen Borrego va ser col·laboradora de Sálvame durant molt de temps, però va arribar un punt en el que va veure’s obligada a marxar de males maneres. No podia suportar les crítiques dels seus companys cap a la seva família, un atac contra les Campos sense cap mena de pietat que la va convèncer per abandonar el programa.

Ha passat cert temps des de llavors, el que sembla que l’ha ajudat a calmar-se i veure les coses amb més perspectiva. Aquest cap de setmana, la filla de María Teresa deixava caure en antena que deixa la porta oberta a tornar al programa algun dia: “Sálvame és un programa molt difícil, però em pot beneficiar especialment pel que fa a nivell econòmic”.

Carmen Borrego manifesta el seu interès per tornar a Sálvame / Telecinco

Des de Sálvame han volgut recuperar aquestes declaracions i han deixat clar que per molt que ella volgués tornar, les portes estan tancades: “Ella sempre deia que mai no tornaria aquí, que li fèiem fàstic i que ni de conya es rebaixaria a tornar. Abans era tot “quin horror, quin fàstic, quina gentussa“. Doncs, Carmen, aquest tren ja ha passat… I no ho dic jo, m’ho diuen per l’orellera”, etzibava aquest dimecres Jorge Javier vázquez.

La resta de col·laboradors van evidenciar que entenen perfectament la decisió del programa de voler boicotejar Carmen. Ara bé, no podien evitar mostrar la seva sorpresa quan veien a David Valldeperas traint-la en directe. Com? Explicant una de les males jugades que els va fer el passat mes de febrer. Sembla que per aquella època ja haurien parlat de tornar a contractar-la, fins al punt de tenir tot gairebé signat. El problema va ser que des del programa ho van anunciar abans que Carmen ho digués i això la va enfadar: “Carmen va desmentir la versió del programa i va dir que mai no havia acceptat l’acord, cosa que és mentida. A més a més, ens havia fet un munt de condicions a canvi que la contractéssim”.

David Valldeperas traeix Carmen Borrego en directe / Telecinco

Queda clar que Carmen Borrego no és benvinguda al seu antic programa.

Nou comentari