El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ultimàtum de la presentadora de ‘Sálvame’: “Feu fora Antonio Montero o marxo jo”
  • CA

Carlota Corredera i Antonio Montero han viscut un enfrontament fortíssim en directe que ha acabat amb l’expulsió del tertulià de plató. Estaven parlant de Rocío Carrasco quan Antonio la titllava de “mala mare”, un insult que feia esclatar a la presentadora. Fora de si, Carlota Corredera deixava clar que no permetria que ningú la critiqués si ella era a plató: “Jo no puc continuar treballant amb Antonio Montero. Si ell es queda a plató, jo marxo. No permetré que després de tot el que hem explicat, aquest senyor digui mala mare a Rocío Carrasco davant meu. No ho permetré. No em quedaré a plató amb ell”.

Davant d’aquesta situació, Montero decidia abandonar el plató voluntàriament: “No pateixis, ja marxo jo”. Carlota li agraïa, però l’advertia que no és una cosa temporal: “S’ha acabat. Això no és un joc”.

Fes clic a la imatge per veure el vídeo / Telecinco
Antonio Montero abandona el plató després d’una discussió amb Carlota Corredera / Telecinco

A més a més, Carlota Corredera també va enfrontar-se a Kiko Matamoros pel mateix tema: “Que no hagis tingut la curiositat i les ganes d’aprendre, de superar les nostres pròpies ignoràncies amb la violència de gènere… I sobretot tu, que has dit que Rocío és una mala mare i una persona! Jo tindria curiositat de saber quina és la seva veritat”. Unes paraules que venien de la confessió de Kiko sobre que no ha vist cap episodi de la sèrie de Rocío: “No em penedeixo de no haver-ho fet perquè sé que m’hauria fet mal”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa