Càstig surrealista a ‘Sálvame’: acomiaden un tertulià per no voler disfressar-se de Spiderman

Un dels col·laboradors del programa s'ha quedat sense feina per declinar una petició vergonyosa dels seus caps

Sálvame no és el programa més amable amb els seus col·laboradors. Ara bé, poques vegades havien tractat tan malament un dels seus treballadors. José Antonio Canales ha patit la mala llet del programa i ha acabat sent acomiadat per no cedir davant una exigència surrealista. Anem a pams, però. Tot començava quan el programa del cor anunciava que havia aconseguit el testimoni d’una dona que assegurava haver estat amant de Canales Rivera. Ell negava aquesta informació i deixava clar que simplement era la parella d’un amic seu i que només l’ha vist un cop.

Davant d’això, la direcció optava per mostrar els missatges entre ells que els havien arribat. Canales, contra les cordes, reconeixia llavors que sí que havien parlat: “La conversació existeix, però jo no he intimat amb ella. Els meus amics m’han dit que la noia aquesta no està bé del cap. Ara ve a tocar-me els ous després de tant de temps? Qui no ha tingut una conversa així i diu ximpleries?”.

Antonio Canales, en una de les intervencions a Sálvame / Telecinco

En aquesta conversa, el torero hauria deixat caure a la noia que podria anar-la a veure disfressat de Spiderman. I Sálvame va aprofitar-se d’això per deixar en ridícul el seu tertulià. Com? Obligant-lo a disfressar-se del superheroi en directe. Van preparar-li el vestit, però ell va negar-se a posar-se’l. El que no podria haver-se imaginat era que aquesta negativa derivaria en el seu acomiadament.

La disfressa de la discòrdia / Telecinco

Fa uns dies que Canales no apareix a plató i en l’últim programa han explicat que la seva negativa va donar ales a direcció per acomiadar-los. Un redactor es posava en contacte amb ell, que es mostrava indignat: “M’han fet fora perquè em vaig negar a disfressar-me de Spiderman. Però què havia de fer jo vestit així en un programa amb tanta audiència? Vaig sentir que faria el ridícul, així que vaig marxar quan em van dir que si no me’l posava, hauria d’anar cap a casa. Només diré que no em sento part d’aquest equip… No he tornat a tenir notícies d’ells, així que hauré d’esperar que em truquin si canvien d’opinió”.

Comentaris

    M'importa una merda 11/08/2021 7:34 pm
    M'importa 333 cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, si es divorcien o no i el perquè, el què mengen o deixen de menjar, si dormen bé o malament, si ploren o riuen, si porten tatuatges o no, si tenen manies o no, si insulten o són insultats, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, bicicletosexuals o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una muntanya de merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa un oceà de merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si es dediquen a la publicitat o no, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si pateixen atacs d'ansietat, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari