El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Faltes de respecte i menyspreus a ‘Sálvame’: “No parlaré més amb tu”
  • CA

Carmen Borrego ha concedit una entrevista aquesta setmana que no ha deixat indiferent a ningú. La filla de María Teresa Campos s’ha mullat en el conflicte de Rocío Carrasco i Antonio David Flores, el que ha indignat molt al col·laborador de ‘Sálvame’. N’estaven parlant en el programa quan Belén Esteban i María Patiño li han dit de tot abans de discutir-se entre elles.

Ambdues consideren que Carmen Borrego ha venut la seva amiga, Rocío Carrasco, per diners. Belén era la més dura: “No t’entenc. Que no tens diners? Doncs treballa. Jo he venut la meva vida i les meves situacions, però no he venut la vida dels altres. I tu fas servir Rocío Carrasco? Cada dues setmanes tindrem un titular? Ets una covarda. Has de ser valenta. Per què no parles sobre això en el teu programa?”. 

Poc després era María Patiño qui exposava el que pensava, el que enxampava Belén Esteban despistada i per això preguntava què havia dit la seva companya. Patiño, molt enfadada per aquesta falta de respecte, esclatava contra ella: “Doncs haver vist el vídeo i haver-me escoltat, filla”. Una ofensa que Belén no acabava d’entendre: “Maria, com estàs, filla meva… Què alterada. Mare meva, ja no et parlo, noia”. 

Belén Esteban a ‘Sálvame’ / Telecinco

Un mal rotllo que acabava amb les disculpes de María Patiño, que reconeixia que potser s’havia passat una mica. Sigui com sigui, trobem una nova mostra de la tensió existent en el plató i especialment entre elles dues. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa