El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Belén Esteban treu a la llum una anècdota sexual de Jorge Javier
  • CA

Jorge Javier Vázquez i Belén Esteban mantenen una relació d’amistat que ja dura més d’una dècada. Han estat des del principi -i encara ho són- les dues cares protagonistes de ‘Sálvame’, els que més han ajudat a l’èxit del programa. De cara als teleespectadors, sempre han deixat clar que s’estimen i que s’ho expliquen tot; el que ara han evidenciat.

I és que durant el programa d’aquest dilluns han mantingut una conversa molt íntima que no ha passat desapercebuda. Que a ‘Sálvame’ no hi ha intimitat sembla més que clar. Però què ha passat ara?

Tot ha començat amb una pregunta indiscreta del presentador, que li preguntava quan s’ha de treure la bomba de sucre que porta -perquè és diabètica-. La resposta? “Per dutxar-me i per… això altre”. “Durant l’acte sexual el sucre puja o baixa? No tindria més sentit portar-la en aquests moments? No tens baixades de sucre al llit?”, l’interrogava Jorge Javier. Davant del que ella deia que no tenia per què.

Jorge Javier Vázquez, 'Sálvame' Telecinco

Jorge Javier Vázquez a ‘Sálvame’ / Telecinco

I va ser aquí quan Esteban va voler tornar-se i va decidir compartir una història que li va explicar Jorge Javier en la intimitat: “Ens estàvem preparant per una entrevista al ‘Sábado Deluxe’ i Jorge i jo estàvem al passadís. Estàvem caminant els dos i ell sap que jo sempre em poso molt nerviosa, per la qual cosa em va dir que m’explicaria una cosa per distreure’m”.

Quina era aquesta anècdota? Una de molt íntima que Belén Esteban no ha tingut problema en compartir: “Es va embolicar amb un senyor i mentre estava… ja sabeu com, li va donar una baixada de sucre. El va veure amb els ulls en blanc!”. 

Jorge Javier Vázquez riu a 'Sálvame' Telecinco

Telecinco

El presentador va confirmar que era cert i va explicar entre riures que li va demanar un refresc de Cola per millorar. Una història íntima que han explicat als teleespectadors, el que ha fet les delícies de l’audiència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa