Ridícul de Belén Esteban en directe: “Visca el rei Felip!”

Belén Esteban mai no ha amagat el seu suport a la monarquia. També és cert, però, que tampoc mai no l’havia fet tan evident. La col·laboradora de Sálvame ha volgut participar en el vídeo de suport al rei Felip que han gravat gairebé 200 personatges famosos en motiu del dia de la Hispanitat. No contenta amb això, aquest dimecres ha tornat a reiterar que està a favor seu en directe.

La princesa del pueblo ha rebut les mofes dels companys durant l’últim programa, quan aprofitava una de les pauses de publicitat per començar a cridar un “Visca el rei Felip!” rere un altre sense motiu aparent.

Kiko Matamoros, sorprès, ho comentava després en directe: “Belén estava victorejant el rei Felip S’ha sentit?”. Era llavors quan Belén Esteban decidia confessar-ho obertament, en un al·legat que evidenciava que s’havia sentit atacada: “Per descomptat que dono suport al rei Felip i és clar que ho he dit. I visca Espanya també. Hi ha algun problema? No podem donar suport a qui ens doni la gana?”.

Els seus companys deien que simplement no havien entès a què venia, però ella continuava enfadada i cridant: “Visca el rei Felip i visca Espanya”. Kiko Matamoros va voler ficar el dit a la llaga i li va preguntar directament si també estava a favor de Joan Carles. La resposta d’Esteban? “Jo parlo del rei que hi ha ara, que per a mi és Felip. El meu rei d’Espanya es diu Felip i ho torno a dir. I ara, que tothom em deixi verda. En aquest país hi ha llibertat d’expressió, senyors, encara que no ho sembli”.

Belén Esteban   Telecinco

 Telecinco

Belén ha tornat a mostrar un suport evident al monarca, el que l’ha deixat satisfeta: “M’he quedat molt a gust”. A la xarxa les crítiques s’han encadenat ràpidament, per això.

Nou comentari