El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Picabaralla lamentable a ‘Sálvame’: “No et suporto, pesada desequilibrada!”
  • CA

La guerra ha esclatat a Sálvame entre dos dels col·laboradors. Antonio David Flores i Lydia Lozano s’han dit de tot, fins al punt que l’exmarit de Rocío Carrasco abandonava el plató visiblement enfadat. El problema? Que ella li demanava més informació sobre un tema i ell no estava disposat: “No em contesta, segueix parlant d’una altra cosa. Sempre fa el mateix quan no vol respondre alguna cosa. Es creu que si segueix parlant sobre altres temes, podrà evitar respondre allò que no li interessa”, denunciava la periodista.

Lydia Lozano s’enfronta a Antonio David Flores / Telecinco

Els seus companys, però, es posicionaven a favor d’Antonio David: “El problema és teu, Lydia, que no el deixes respondre a altres preguntes i només vols que parli sobre el teu tema”. Aquesta justificació no servia a la col·laboradora, que continuava denunciant la situació. Antonio David Flores, fart, s’aixecava de la cadira i marxava de plató: “No et suporto, noia. Ets molt pesada! Estàs desequilibrada i no tinc cap intenció de respondre a cap pregunta que em facis”.

Jorge Javier Vázquez intentava, llavors, posa pau entre els dos perquè Antonio David tornés a plató. La condició del col·laborador? Que ella li demanés perdó públicament. Una proposta que l’encenia encara més: “Aquest fanfarró em dirà a mi desequilibrada?”. 

Antonio David Flores a ‘Sálvame’ / Telecinco

La discussió s’anava de mare i Antonio David l’acusava de ser una exagerada. Després d’una escena lamentable pròpia de nens petits, Lydia Lozano li demanava perdó de males maneres: “Vols que et demani perdó sense sentir-ho? Doncs d’acord, ho sento”, deia en to irònic. Tensió en estat pur entre dos col·laboradors del programa. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa