El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Antonio David Flores a ‘Sálvame’: “Vergonyós i indignant”
  • CA

L’empresari espanyol i exmarit de Rocío Carrasco, Antonio David Flores, pràcticament no s’ha pronunciat públicament des que l’acomiadessin de Sálvame. Les acusacions de la seva exdona en el documental el van col·locar al centre de la diana, d’on no ha sortit encara. Amb la seva imatge pública més perjudicada i malmesa que mai, l’extertulià intenta no cridar gaire l’atenció per no empitjorar encara més les coses. De moment està centrat en el judici que té obert contra la cadena per acomiadar-lo, segons ell, sense motiu. Ara bé, estar lluny de televisió no vol dir que no estigui assabentat de què s’hi diu.

Aquesta setmana Sálvame és en boca de tots pel també polèmic acomiadament d’Antonio Canales, el ballarí que feia de col·laborador des de feia tres mesos. Li van dir que no havia complert amb les expectatives i que el volien fora, el que li donava ales per carregar amb molta duresa cap al programa i els seus companys. Arran d’això, tota la cúpula de Telecinco s’ha bolcat en menysprear-lo i criticar-lo. Un mal a la seva imatge que Antonio David ha volgut aturar perquè ell el coneix de primera mà: “Vergonyós i indignant el que es va viure ahir a Sálvame“, ha escrit a Instagram.

Antonio David ha defensat Canales públicament, més empàtic que mai en veure que no és l’únic que pateix la fúria del programa: “Amb el que no comptaven és que ets igual de gran a dins i a fora de l’escenari, Antonio Canales. Estic amb tu i posarem fi a això“.

Antonio David Flores ha demandat la productora per atemptar contra el seu dret a l’honor i pròpia imatge, un camí que podria recomanar a Canales tenint en compte que està vivint el mateix. Dos Antonios units contra el programa del cor, que torna a estar envoltat de polèmica per la seva manera de fer fora els treballadors i humiliar-los posteriorment.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa