El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’actitud violenta i les amenaces d’un col·laborador de ‘Sálvame’ deixen el programa en evidència
  • CA

Antonio Canales ha tornat a perdre completament els papers en directe en l’últim programa de Sálvame. No és el primer cop que el bailaor perd la paciència i acaba mostrant una actitud molt violenta amb els companys. Ara bé, en aquesta ocasió fins i tot els companys s’han adonat que s’estava passant tres pobles. Tot començava amb una mofa de Miguel Frigenti, que li feia una foto als peus de Canales i repetia una vegada i una altra que eren horrorosos.

El programa li seguia el joc i emetien unes imatges en primer pla que confirmaven que no se’ls cuida molt. Canales deixava clar que era una cosa habitual entre els ballarins, però a poc a poc anava escalfant-se per les bromes insistents dels companys: “M’he quedat impactat, aclaparat. Uns peus que no es veien des dels temps de Marujita Díaz, d’un company que no vull dir qui és”, deia Frigenti.

Miguel Frigenti intenta ridiculitzar Canales pels seus peus - Telecinco
Miguel Frigenti intenta ridiculitzar Canales pels seus peus / Telecinco

El ballarí s’enfadava i començava a pujar el to: “Et diré una cosa, segur que no m’has vist mai ballar però els meus peus són medalla d’or del mèrit de les Belles Arts. No sé com seran els teus. El dia que en lloc dels peus em vegis les parts baixes, et cagaràs a sobre”, etzibava grollerament. I a partir d’aquí, va embogir completament, va posar-se dempeus i va començar a enviar advertències i amenaces al seu company. Paz Padilla, espantada per la situació, decidia intervenir i intentava aturar la disputa. Canales prosseguia, però: “Que no et passis amb mi, niñato

Una discussió que posava els pèls de punt als teleespectadors del programa, que criticaven que es permeti una actitud tan violenta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa