‘Sálvame’, sense pietat, emet un vídeo molt vergonyós d’una col·laboradora

Anabel Pantoja és l’última col·laboradora de ‘Sálvame’ que ha rebut una traïció per part del programa. Aquest dilluns presentaven una informació que, segons ells, podria posar en perill el compromís amb el seu xicot -amb qui té previst casar-se l’any vinent-. Sense pietat, poc després emetien un vídeo d’Anabel en el qual queda en evidència. 

Però què s’hi veu? Es tracta d’unes imatges que Anabel va emetre en directe a Instagram de matinada, una nit en la qual es discutia amb el seu promès. Va esborrar-ho l’endemà, però el programa ja ho havia descarregat per ensenyar-lo públicament sense el seu consentiment.

Anabel, en el polèmic vídeo   Telecinco

Anabel, en el polèmic vídeo / Telecinco

En el vídeo se la veu de festa, sota els efectes de l’alcohol i escridassant el xicot quan aquest li demanava amablement que deixés de gravar perquè estava quedant en evidència. Una filtració que el programa feia malgrat saber el mal que podia fer-li veure’s en aquesta situació. Anabel, avergonyida, no donava crèdit: “Sóc la primera a qui li fa vergonya. Penso en els meus pares i la meva parella, que estava allà al meu costat aguantant i que acabava enfadant-se”. En el vídeo es veu com es discuteixen. “Vols callar ja la boca? Ves tu a dormir, jo vull cantar”, crida ella davant la insistència del nòvio perquè acabi la connexió en directe. 

Anabel, en un vídeo molt polèmic   Telecinco

Telecinco

Ara que ha sortit a la llum, Anabel ha demanat perdó per la imatge que ofereix. Que clar que el programa no té escrúpols a l’hora de deixar en ridícul els seus col·laboradors. 

Nou comentari