Discussió èpica a ‘Sálvame’ amb retrets, amenaces i insults molt greus: “Desgraciat, pallasso i fastigós”

Anabel Pantoja i Rafa Mora s'han dit de tot en una baralla en directe amb moments molt desagradables

Anabel Pantoja i Rafa Mora s’han dit de tot en una discussió èpica a Sálvame. Tot començava amb un retret de la tertuliana cap al seu company, a qui acusava d’haver-la criticat amb el seu cosí. Ell ho negava i la Pantoja el deixava de mentider en antena: “No tinc problemes amb què siguis amic del meu cosí. La diferència és que quan tu parles amb ell, vens aquí i ho expliques. Per què expliques les converses privades que tens amb ell? Això és trair-lo”.

Rafa Mora, fora de si, l’animava a provar que això sigui cert: “Demostra-ho, et dono 100.000 € i marxo a la meva p… casa. Mai no he venut cap informació sobre Kiko. Que jo sí que tinc 100.000 €, no com tu. Perquè si els tinguessin pagaries l’ascensor al teu pare”.

Un comentari que no feia gens de gràcia a Anabel Pantoja, que se sentia atacada: “Perdona, què has dit? Que jo no tinc què? Què has dit del meu pare? Em cago en la teva p… mare“, repetia enfurismada. I afegia: “Aquesta serà l’última vegada que parlis del meu pare, desgraciat, pallasso, envejós i fastigós”.

Anabel marxava de plató, però la pau estava lluny d’arribar: “No tornis a mencionar mai el meu pare, que agafo el teu cap i et rebento. T’has rigut del meu pare? Tant de bo no tinguis mai una desgràcia com la del meu pare. Fastigós i desgraciat que ets, em cago en els teus morts”.

Finalment Paz Padilla l’acompanyava fora de plató per acabar amb una discussió que se’ls havia anat de les mans. Rafa Mora, mentrestant, lamentava que la companya no tingués un càstig per la seva actitud: “Això ho fa un home i no torna a televisió, quina poca vergonya”.

Comentaris

    Doctor Strangelove 09/05/2021 10:03 am
    Gran Rafa Mora! Doc.
    yflffautt 08/05/2021 9:54 pm
    vfieffautt

Nou comentari