El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier humilia una companya en directe: “Ets ximple i no saps què és treballar”
  • CA

Sálvame segueix comptant amb les imitacions del català Josep Ferré, per la qual cosa continuen produint-se escenes surrealistes del còmic amb el col·laborador a qui imita al costat. L’última qui ho ha viscut? Anabel Pantoja, qui s’ha mostrat molt ofesa en veure que un home la parodiava i es burlava dels seus defectes en directe. La tensió era més que evident, especialment quan Anabel evidenciava que estava indignada: “Volia donar una opinió i ell m’ha imitat com si jo fos una merda. Efectivament, sembla que és això el que pensa el programa de mi”.

L’actor es defensava amb una nova burla i Anabel esclatava contra ell i la seva manera de treballar sense micròfon. Una discussió que acabava amb Jorge Javier Vázquez intentant posar pau… mentre criticava Anabel: “Em sembla una falta de respecte el que estàs fent, Anabel. Hi ha una persona que està treballant. Si tu sabessis que és treballar, que és el que està fent el company… Hauries de demanar-li perdó de tot cor i començar de zero, que no hi ha res pitjor que estar fent una feina i que et facin sentir així. Tens una ximpleria a sobre, Anabel…”.

Jorge Javier, encantat amb la imitació d’Anabel / Telecinco

Anabel, completament en xoc per l’esbroncada del company, reconeixia que potser s’havia equivocat: “No tinc res en contra de Josep, però dona coses a entendre que no m’agraden. Jo no li faltaria al respecte a ningú, li he dit què pensava fora de càmera”.

Josep Ferré imita Anabel Pantoja en directe / Telecinco

Sigui com sigui, queda clar de nou que Anabel no és gaire estimada pels seus companys ni per la direcció del programa. Aprofiten qualsevol excusa per carregar contra ella, el que fa que la neboda d’Isabel Pantoja comenci a estar bastant farta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa