El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Anabel Pantoja, fora de si a ‘Sálvame’: “Fills de p…, acomiadeu-me!”
  • CA

Anabel Pantoja ha volgut donar la seva versió en la guerra familiar que travessen. Actualment està de baixa per una fractura en el peroné que la va oblidar a passar per quiròfan, però això no ha impedit que Sálvame la fes treballar en una videotrucada que ha acabat sent molt intensa. Ella, que fins ara havia volgut mantenir-se al marge de la discussió entre la tieta i el cosí, es mostrava molt enfadada amb el programa per obligar-la a mullar-se: “Els col·laboradors han estat uns fills de p… i em van donar per tot arreu perquè les hòsties que volen donar a Isabel Pantoja o a Kiko me les dones a mi. Tinc el peroné trencat en dos, estic malament i a mi això no em fa bé. No vull entrar ni dir res. Acomiadeu-me!”, esclatava indignada.

“No està estipulat en el meu contracte que hagi d’entrar en aquesta guerra, perquè després la perjudicada seré jo. I què voleu que us digui, per 600 € no em compensa. I si no ho enteneu, doncs teniu un problema. Jo vull tenir una vida tranquil·la. Si em voleu acomiadar, acomiadeu-me. Si és així serà perquè sóc un número per a ells, un tros de carn, i això em faria pena… però sé que és així”, es desfogava amb una companya de redacció.

Telecinco

El problema, segons Anabel? Que els companys només l’ataquen a ella: “Si passa alguna cosa amb la filla de Belén Esteban, per exemple, no es parla. Ara, com passi alguna cosa de la meva filla… Sempre! I a mi no em dona la gana d’entrar. Jo no tinc per què suportar que algú com Kiko Matamoros em digui de tot per no posicionar-me quan ell ha estat enfrontat a la seva família moltíssims anys”.

Telecinco

Belén Esteban es mostrava llavors molt indignada per les seves paraules: “M’ha fet molt de mal. Tinc un disgust molt gran”. I era llavors quan Anabel es justificava: “Avui ha estat un matí de collons per part de la direcció. Si ells volen fotre’m, que em fotin. Això de Belén Esteban era només un exemple, però et demano perdó. No vull entrar en el tema de la meva família perquè és perillós i em fa por. És un problema entre mare i fill. Jo he parlat amb els dos, però em callo perquè tot el que digui serà utilitzat en la meva contra”. Una intervenció molt tensa que ha tret a la llum que està enfadada amb la pressió de la direcció i amb l’actitud dels companys i que, a més a més, ha revelat que cobra 600 € per programa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa