El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Conspiració a ‘Sálvame’: els col·laboradors s’uneixen per fer fora una companya
  • CA

Anabel Pantoja cada cop té menys suports a Sálvame. La neboda de la cantant rep moltes crítiques perquè els companys consideren que no aporta res al programa, el que s’ha accentuat ara que no vol posicionar-se en la guerra familiar que travessen. Sense escrúpols, com és habitual, són molts els que la critiquen obertament: “Anabel té un victimisme groller. No puc amb ella. M’és absolutament igual el que li passi, però és cert que moltes vegades m’ha fet la vida molt desagradable quan hem coincidit a plató perquè no deixa que opinem amb llibertat de la seva família. Que té molts seguidors? M’és igual, això a mi no m’ajuda a menjar. És una persona que no m’agrada i això no és classisme”, opinava Kiko Matamoros.

Era llavors quan esclatava una de les poques col·laboradores que defensen la Pantoja, Laura Fa: “Li fa ràbia que a algú com a Anabel li vagin bé les coses, això és el que li passa a Kiko. Que una noia normal com ella tingui molt èxit el posa nerviós, perquè ella no té estudis ni res extraordinari”.

Una defensa que no convencia a Kiko, precisament: “Estic fins als nassos de venir aquí i veure com María Patiño, Lydia Lozano, Kiko Hernández o jo ens deixem la pell i ens impliquem, mentre que després tens aquesta senyora assegura aquí amb el telèfon sense fer res. Em posa molt nerviós! Em posa malalt perquè és una gandula! Em fa ràbia que no portin altres col·laboradors per portar-la a ella. No m’agrada i això em frustra”.

Kiko Matamoros s’enfronta a la seva companya, Anabel Pantoja / Telecinco

Ell no és l’únic que opina així, María Patiño s’ha posicionat a favor de Matamoros: “Estic d’acord amb ell perquè no hi ha res com queixar-te perquè et posin un coach o et donin una secció. Als que treballem aquí realment no tenim ni coaches ni ens donen cap secció. Veig que a vegades es premia la gent que es queixa més i això em fa molta ràbia. Hi ha una realitat i és que Anabel ha funcionat, d’acord. Però és veritat que ho veus i penses que té nassos la cosa“.

La presentadora, Carlota Corredera, intervenia per defensar el programa: “Esteu dient que els directors la mantenen perquè es queixa? Això fa olor de rebel·lió“. Una part del programa molt tensa que promet moments encara pitjors.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M.Empar a gener 30, 2021 | 14:52
    M.Empar gener 30, 2021 | 14:52
    Estoy de la Pantoja hasta la peineta. Dejarla en paz !!! Y del dibujo animado y sus mierdas de entrevistas ,también ,es tan malo q crea el morbo necesario de ver su puesta en escena . En fin , todo pasará , también la pandemia de Sálvame.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa