El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Salma Hayek revela que ha estat a punt de morir per culpa del coronavirus
  • CA

Són molts els famosos que han reconegut haver patit coronavirus aquest últim any. De fet, Salma Hayek ha revelat avui que va contagiar-se i que, en el seu cas, va patir unes seqüeles molt greus… fins al punt de patir per la seva vida. L’exitosa actriu diu que ha volgut esperar a revelar-ho perquè ha necessitat temps per pair el que ha viscut: “El meu doctor em suplicava que anés a l’hospital perquè estava empitjorant i posant-me molt malalta. Jo em vaig negar perquè preferia morir a casa… Vaig haver de viure aïllada en una habitació, on estava connectada a una ampolla d’oxigen“, explica a la revista Variety.

Va contagiar-se durant les primeres setmanes de la pandèmia, quan encara no es tenia massa informació al respecte. Finalment va aconseguir superar la malaltia, però el pitjor va arribar amb la recuperació: “Va ser una recuperació lentíssima… De fet, encara avui noto que no tinc tota l’energia que tenia abans de contagiar-me”.

Ja ha tornat a la feina i actualment està treballant en la gravació de House of Gucci, el que la té molt emocionada: “Ha estat un rodatge senzill perquè no són moltes escenes. Ara bé, cada vegada faig més reunions per Zoom perquè encara estic molt cansada”.

Salma Hayek a la catifa vermella dels premis Oscar / Europa Press

Un testimoni amb el que pretén fer obrir els ulls sobre els greus problemes de salut que pot provocar la malaltia també en gent més jove.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa