Salma Hayek revela que ha estat a punt de morir per culpa del coronavirus

L'exitosa actriu relata el malson que ha viscut des que va contagiar-se

Són molts els famosos que han reconegut haver patit coronavirus aquest últim any. De fet, Salma Hayek ha revelat avui que va contagiar-se i que, en el seu cas, va patir unes seqüeles molt greus… fins al punt de patir per la seva vida. L’exitosa actriu diu que ha volgut esperar a revelar-ho perquè ha necessitat temps per pair el que ha viscut: “El meu doctor em suplicava que anés a l’hospital perquè estava empitjorant i posant-me molt malalta. Jo em vaig negar perquè preferia morir a casa… Vaig haver de viure aïllada en una habitació, on estava connectada a una ampolla d’oxigen“, explica a la revista Variety.

Va contagiar-se durant les primeres setmanes de la pandèmia, quan encara no es tenia massa informació al respecte. Finalment va aconseguir superar la malaltia, però el pitjor va arribar amb la recuperació: “Va ser una recuperació lentíssima… De fet, encara avui noto que no tinc tota l’energia que tenia abans de contagiar-me”.

Ja ha tornat a la feina i actualment està treballant en la gravació de House of Gucci, el que la té molt emocionada: “Ha estat un rodatge senzill perquè no són moltes escenes. Ara bé, cada vegada faig més reunions per Zoom perquè encara estic molt cansada”.

Salma Hayek a la catifa vermella dels premis Oscar / Europa Press

Un testimoni amb el que pretén fer obrir els ulls sobre els greus problemes de salut que pot provocar la malaltia també en gent més jove.

Nou comentari