El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
S’acomiada una icònica veu de La 2 després de 24 anys en antena
  • CA

Saber y ganar és un dels concursos més mítics de la televisió, per no dir el que més. Jordi Hurtado és irrepetible, d’igual manera que la icònica veu que ha formulat una pregunta rere una altra en les dues dècades que porta en antena. Darrere d’aquesta misteriosa i atractiva veu s’amaga Juanjo Cardenal, el savi invisible del programa. Sempre havia estat el segon en discòrdia, però avui és protagonista de les notícies en anunciar que es jubila.

El programa no serà el mateix sense la seva veu, que deixarà de gravar el pròxim dimecres encara que els teleespectadors no se n’adonaran fins al pròxim 6 d’agost, quan acabin les emissions especials. Juanjo serà substituït per Elisenda Roca, la presentadora de Cifras y Letras, que s’incorporarà a l’equip en els pròxims dies.

Juanjo deixa el llistó molt alt, però no marxa per la porta petita. Saber y ganar farà un homenatge a l’home darrere de la seva mítica veu en el programa del 21 de juliol, un especial en el que l’audiència podrà posar cara a un Juanjo que marxa del programa i de televisió.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: cibollet a juliol 21, 2021 | 10:18
    cibollet juliol 21, 2021 | 10:18
    Caldría esplicar-ho més bé. D'antuvi sembla que el que se jubila sigui el Sr.Jordi Hurtado.
    • Icona del comentari de: Ramon a juliol 21, 2021 | 20:30
      Ramon juliol 21, 2021 | 20:30
      Fan la notícia rebuscada perquè el lector s'hi enganxi. Però ho fan en totes. És fa carregós. ?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa