Discussió d’alt voltatge al ‘Deluxe’: “Assetjadora, prepotent, maleducada”

Antonio David Flores i Yiya se la tenen jurada per culpa de la mala relació de la jove amb la filla del col·laborador. Les dues s’han dit de tot durant el concurs a ‘Supervivientes’, el que ha posat Antonio David en contra de la detractora de Rocío. Fins ara havien intentat ser cordials, però en la seva trobada a ‘Sábado Deluxe’ la tensió els ha acabat fent explotar… i s’han dit de tot.

Tot començava amb un retret d’Antonio David, que es queixava que Yiya no havia tingut cap mena d’empatia amb la seva filla: “El que tens és enveja d’ella”. Una acusació que no feia gens de gràcia a Yiya: “Enveja de què? Potser jo no he après moltes coses, però la teva filla és una maleducada. A què es deu aquest egocentrisme?”.

Yiya i Antonio David es diuen de tot al 'Deluxe'   Telecinco

Yiya i Antonio David es diuen de tot al ‘Deluxe’ / Telecinco

I això tenia resposta d’Antonio David: “L’única que té ego i supèrbia ets tu. Jo sóc col·laborador de televisió des del 1997. I tu vens aquí altiva i prepotent? Et queda molt a aprendre. Comença amb una mica d’humilitat”.

Yiya sabia com fer-li mal, atacant la seva filla: “Aquí l’única altiva que hi ha és la teva filla. Rocío és altiva i a més a més de manera sibil·lina. És una gandula, a més a més. Estàs donant lliçons de moral tu? No ets el més indicat”. I Antonio David seguia: “Emmascara-ho com vulguis, però la teva actitud ha estat assetjadora contra la meva filla”.

Una discussió que de ben segur que no és l’última que mantenen. 

Nou comentari