Rufián i un famós youtuber se les tenen per l'avortament a l'Argentina

Dalas titlla el diputat d'ERC de "paranoic" i "tarat"

El diputat d'ERC al Congrés dels Diputats Gabriel Rufián se les ha tingut amb Dalas, un dels youtubers espanyols més polèmics. Tot va començar per una piulada de Rufián sobre la negativa del Senat argentí a la legalització de l'avortament: "La culpa de que avui a l'Argentina les dones se segueixin jugant la vida té la cara i el nom i cognoms dels 38 senadors que han votat contra un poble que els passarà per damunt. Les riques seguiran pagant i les pobres seguiran morint. No acaba aquí. Avortament lliure i gratuït", va escriure el diputat d'ERC. Dalas va respondre a aquesta piulada, dient: "Es clar que sí. Rufián incitant a les masses a 'passar-los per damunt'. Demostra que fas honor al teu nom i a la classe d'esquerra a la que pertanys. I tu ets un càrrec públic? Quina vergonya dóna cada vegada que llegeixo les teves incitacions a l'odi a Twitter. Quin fàstic".

 

El diputat d'ERC va respondre aquesta piulada només amb un link a la pàgina web de Ciutadans per afiliar-se al partit, i el youtuber va respondre, encara més emprenyat: "Rufián, que no sóc de Ciutadans, per moltes vegades que ho repeteixis. Com quan em vas esmentar en el teu twitter dient que era nou integrant de ciutadans amb el tema de la independència, quan jo estava a favor de la independència. Ets un paranoic, veus Cs fins i tot a la sopa. Tarat".

 

 Comentaris
Annibal
Rufián, l'aboralment es mal negoci per la dona. Sempre te un risc per a la seva salud i les conseqüències psicologiques són nefastes. Hi ha altres opcions més humanes i ètiques. Es pot ajudar a les dones a tenir els seus fills i criar-los o donar-los en adopció. Amb l'índex de natalitat del nostre país seria el més recomanable. L'interès de la societat està per damunt dels drets i interessos personals. L'avortament no es positiu per la nostra societat i per a les dones tampoc.
Lotiopep
Doncs jo trobo que és una decisió EXCLUSIVA de la dona. I l'únic que podem fer nosaltres com a homes és fer-los costat en la seva decisió. Sigui la que sigui.
Pambisito
Seguir el canal de Dalas me ha hecho mejor persona. #Dalas_Te_Queremos

envia el comentari