El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El Rubius sorprèn en publicar les primeres fotos amb la xicota després de quatre anys amagats
  • CA

Ser el youtuber més seguit de tota Espanya genera una popularitat que no sempre és fàcil. El Rubius s’ha adaptat a la vida de famós sense gaires problemes, però, sempre amb els peus a terra i intentant mantenir part de la seva vida íntima en privat. Fa uns mesos, això sí, no va poder evitar rebre crítiques ferotges en anunciar que es traslladava a Andorra per aprofitar-se dels avantatges fiscals.

Avui torna a ser notícia perquè una petita parcel·la de la vida privada que havia mantingut oculta ha sortit a la llum… per decisió seva. El Rubius manté una relació amb la model Irina Isasia des de fa quatre anys, una influencer de qui fins ara intentava no parlar ni mostrar fotografies per intentar mantenir una relació allunyada dels focus. Ara bé, sembla decidit a deixar aquest hermetisme enrere. Avui mateix ha publicat quatre fotografies molt romàntiques que mostra la parella a Eivissa: “La nostra primera foto junts“, escriu ell per remarcar la importància de la publicació.

Els fans han embogit en veure’ls junts per primer cop en un post a Instagram. Amb gairebé 20.000 comentaris, queda clar que aquesta serà una de les publicacions del youtuber que més faran parlar. El Rubius no havia amagat mai que tenia una relació amb ella. De fet, la va presentar en un vídeo de Youtube que va derivar en un munt de crítiques i comentaris negatius cap a la noia. Les fans del youtuber van mostrar-se molt geloses i la van deixar verda, raó per la qual el noi va decidir mantenir aquest episodi de la seva vida en privat.

La madrilenya, de 28 anys, va decidir traslladar-se a Andorra amb ell. S’han comprat una casa a les muntanyes que els té enamorats, segons ha explicat El Rubius. Ella sempre ha intentat desmarcar-se de l’etiqueta de “xicota de”, tot lluitant per fer-se un forat en el món de les influencers i col·laborant amb marques de roba molt prestigioses.

Una parella consolidada que avui ha fet un pas més almenys en el món mediàtic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa