Rubén, de ‘La Isla de las Tentaciones’, confessa el motiu real pel qual no va voler continuar amb Fani

El temptador assegura que Fani va parlar malament de Christofer durant els últims dies del programa

Rubén Sánchez, el temptador més conegut de ‘La Isla de las Tentaciones 1’, ara ha tornat a entrar al reality de Telecinco per intentar de nou separar alguna de les parelles que hi participen. En la primera edició del programa, Rubén va aconseguir enlluernar a Fani Carbajo i aquesta va acabar posant-li les banyes a la seva parella, Christofer. Però el temptador va sorprendre a tothom al final del reality quan va decidir no va abandonar el programa com a parella de Fani.

En aquell moment, Rubén va explicar que no volia marxar amb Fani del reality per haver-li estat infidel a Christofer, amb qui portava 7 anys. “El pas dels anys m’ha ensenyat que m’haig de deixar portar més per la raó que pel cor. Si ha entrat aquí amb una parella de set anys i li ha passat això amb mi, per què no li pot passar això amb mi fora?”, va reflexionar abans de rebutjar una relació amb ella.

Fani sempre es va queixar d’aquestes explicacions. I un any més tard, el temptador per fi ha concretat encara més què és el que li va portar a prendre aquesta decisió. Segons ell, Fani hauria criticat a Christofer durant el reality, un gest que a Rubén no li hauria agradat gens.

“Si no hagués parlat així de Christofer… Jo no ho veia venir perquè aquí véns i et muntes en un globus. Després aterres i tornes a la realitat. Si tu vius l’experiència, et trobes a tu mateix. És tot. Si encara que ho hagués deixat amb la seva parella, hagués demostrat valors i educació, jo hagués tirat endavant. Però després dels últims quatre dies… Jo sé el que m’ha dit quan no es gravava“, ha revelat Rubén a les noies d’aquesta edició de ‘La Isla de las Tentaciones’.

Nou comentari